Media

Dorian Popa luat cu asalt de polițiști, în Grecia. L-au percheziționat: “Nu mă credeau”

Dorian Popa a trăit momente de panică în Grecia, după ce polițiștii l-au tras pe dreapta, l-au percheziționat și i-au verificat mașina. Cântărețul își propusese să facă un vlog, dar nu a mai apucat pentru că a avut parte de acest incident. Imediat cum s-au liniștit apele, Dorian a povestit totul pe Youtube. Încă nu își revenise complet.

Dorian Popa, asaltat de polițiștii greci

Cântărețul a trăit spaima vieții lui în timp ce se afla în Grecia alături de colega lui care îi filmează vlogurile. Dorian se afla la volan când a fost oprit de polițiștii elevi care erau înarmați cu mitraliere. El s-a panicat mai ales după ce oamenii legii au început să-l percheziționeze și să-i verifice mașina.

Dorian a povestit totul într-un vlog pe Youtube. A spus că nu a mai trăit niciodată astfel de momente de panică.

Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel, a povestit Dorian Popa.

Dorian Popa a fost percheziționat în plină stradă

Deși cântărețul știa că nu a făcut nimic ilegal, panica a fost mare din cauza contextului cu acei polițiști înarmați până în dinți, care l-au verificat în plină stradă. Dorian a povestit că le-a arătat toate actele, că este youtuber, că are test PCR și nu a făcut nimic ilegal.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru Dorian, iar după ce polițiștii au înțeles că este în regulă și l-au crezut, situația s-a detensionat, ba mai mult, cântărețul a făcut o poză cu cei patru polițiști care l-au percheziționat în plină stradă.

Dorian a trecut printr-o experiență neplăcută și în Turcia unde a mers cu o procură pe care o avea doar pe telefon. A fost nevoie de lungi discuții cu autoritățile, iar mai apoi a făcut rost de o nouă procură, după ce a sunat în România, iar problema a fost rezolvată.

Comments are closed.