Magazin

Dorian Popa: „Nu am fost la înmormântarea tatălui meu și nici nu pot să-l iert vreodată”

Dorian Popa a povestit în emsiunea online „Acasă la Măruță” despre relația foarte urâtă pe care a avut-o cu tatăl lui. Actorul afirmă că nici acum, după moartea lui nu-l poate ierta pentru ce i-a făcut lui, familiei sale și mai ales mamei lui.

Dorian Popa: „Tata a vrut să mă despartă de mama mea. Eram tratat ca un obiect”

Dorian Popa a dezvăluit că relația cu tatăl lui n-a fost una bună și nici după moartea lui nu l-a iertat

Dorian Popa a dezvăluit că relația cu tatăl lui n-a fost una bună și nici după moartea lui nu l-a iertat

În spatele omului puternic, mereu pus pe glume și gata să facă haz de necaz, Dorian Popa are o poveste tristă și încă îl doare foarte tare modul în care tatăl lui s-a comportat cu mama lui.

Părinții lui Dorian Popa s-au despărți când el avea 14 ani și fratele său 16 ani. Imediat după divorț s-au demarat procedurile legale în astfel de cazuri, dar tatăl său a încercat să-l separe pe Dorian de mama lui, de care acesta este foarte atașat.

Încercările lui repetate în a-l face să renunțe la relația cu mama lui, l-au dezgustat pe Dorian. Apoi, în timp, afla că aceta o terorizează pe cea care i-a dat viață și Dorian nu a putut ierta la lacrimile care curgeau aproape neîncetat pe obrajii iubitei sale mame.

Dorian spune că tatăl său avea relații foarte proaste cu toată familia, iar tensiunea era la cote maxime.

O altă amintire tristă a fost pe vremea când tatăl lui a încercat să-l „cumpere” cu o mașină pe care i-a oferit-o cadou și suparat fiind că Dorian nu a schimbat tabăra în care se află, l-a amenințat că-l reclamă la poliție pentru furt dacă nu i-o înapoiază în 24 de ore.

Mama mea a reușit să-l ierte și cumva asta mă doare. Dar admir foarte mult că a reușit asta, deși consider  că a iertat prea mult. Ea s-a dus la înmormântarea lui, eu nu am vrut și nici acum nu-l pot ierta.”  a declarat Dorian Popa.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.