Media

Dorian Popa uimește din nou. A făcut anunțul în direct la tv

Dorian Popa reușește să-și surprindă fanii pe zi ce trece. După ce a anunțat că și-a propus să construiască un cartier ce va purta numele Hâtz Residence, cântărețul a mai bifat o realizarea. Povestea vieții sale face obiectul unei cărți lansate chiar de către Dorian.

Dorian Popa și-a lansat propria carte

Dorian a fost invitat în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani unde le-a prezentat tuturor prima sa carte care se numește: Tu ești următorul influencer de succes. Este o carte care vorbește despre povestea vieții lui Dorian Popa, care a crezut foarte mult în visul lui.

Este 100% realitate, conține o parte din povestea vieții mele, dar și o parte din drumul către cariera pe care eu am ales-o, a spus Dorian Popa.

Din această carte lansată recent de către Dorian Popa, cititorii pot înțelege contrastul dintre viața pe care o afișează influencerul și cea reală, cu probleme cotidiene. Cântărețul și-a propus să le explice tinerilor cum e cu lumea aceasta online, cât de multă muncă este în spate și cum se pot face bani frumoși.

Dacă acum doi-trei ani râdeam de Instagram, știm concret că astăzi este un full-time job, care-ți poate aduce niște venituri frumoase, rotunde. Motiv pentru care vreau sa motivez tinerii și sa le arat cum am trecut eu prin acești pași, prin acest drum, a mai spus Dorian.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Pentru cei care vor să devină influenceri, cartea lui Dorian poate să îi ajute să înțeleagă punctul de plecare. Cântărețul spune că în paginile cărții se regăsește un manual despre cum poți să devii influenceri, dar și o prezentare a poveștii sale de viață.

Dorian Popa – singurul influencer din România care construiește un cartier

După ce și-a făcut o casă după gusturile și ideile sale, Dorian Popa a prins interes față de acest domeniu al construcțiilor/imobiliarelor și a decis să-și facă propriul cartier care se va numi Hâțz Residence. Cântărețul a pus bazele unui ansamblul rezidențial în Domnești, chiar lângă impresionanta sa vilă care l-a costat 300.000 de euro.

Cei care vor să devină vecinii lui Dorian Popa trebuie să plătească în jur de 150.000 de euro, dar vedeta garantează că folosește cele mai bune materiale și că totul va fi de lux.

Comments are closed.