Media

Două luni fără Benone Sinulescu. Soția este răpusă de durere: ”De azi-dimineață plâng”

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret de muzică populară a plecat dintre noi în mod fulgerător, când nimeni nu se aștepta. La două luni de la tragicul eveniment, soția a făcut declarații cutremurătoare.

Două luni de la moartea lui Benone Sinulescu

Pe 18 Ianuarie s-au împlinit două luni de la moartea lui Benone Sinulescumoartea lui Benone Sinulescu. Marele artist nu a mai făcut față problemelor de sănătate și a plecat din această lume, deși toată lumea se aștepta să lupte, fiind foarte puternic.

Soția lui nea Beni, Elena Sinulescu, cea care i-a fost alături in cele mai grele momente și l-a văzut cum se stinge încet, a vorbit despre cum este viața ei fără bărbatul iubit. Femeia spune că nimic nu se compară cu această suferință și consideră că soțul ei a plecat în mod fulgerător din această lume, mult prea devreme. În ziua în care s-au împlinit 2 luni de la deces, femeia a plâns în continuu.

De la Elena aflăm că ultima perioadă de viață a artistului a fost una grea. El a fost mereu o persoană veselă, plină de viață, dar lucrurile s-au schimbat când și-a dat seama că nu se mai poate face nimic: s-a închis în el și a refuzat să mai vorbească.

”Îmi este greu. Atât pot să spun. A fost așa, ca un trăsnet. A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat. Era bine, totul mergea spre bine.. Asta a fost. Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el. El a fost tot timpul o fire veselă, o fire pozitivă, dar în momentul în care și-a dat seama că nu se mai poate, s-a închis în el”, a povestit Elena Sinulescu.

Elena, despre alegerea ei de a-l proteja pe Benone de public

Elena Sinulescu a fost mult timp criticată pentru faptul că nu a vorbit despre starea de sănătate a lui Benone. Mulți își doreau să știe cum se simte artistul lor preferat, dar nu aveau de unde să afle informații.

Femeia mărturisește că tot ce a făcut a fost să-și protejeze soțul, care mereu a fost secretos și rezervat în ceea ce privește viața personală. Astfel, Elena a decis să-i respecte dorința și l-a ținut departe de ochii curioșilor, fiind oricum destul de suferind.

”El și-a expus public actul artistic, dar stările lui de sănătate și altele nu a ieșit cu ele în presă, să le facă publice. Toți suntem oameni și toți avem și bucurii și necazuri”, a adăugat Elena Sinulescu.

Comments are closed.