Știri Sănătate

Dragostea nu are vârstă! La 24 de ani, se iubește cu o femeie de o seamă cu bunicii lui

De multe ori auzim oameni care spun că iubirea nu are limite și nici vârstă, dar uneori chiar vedem asta cu ochii noștri. Un cuplu format dintr-un tânăr de doar 24 de ani și o femeie de 61 au dovedit că nu ascultă de gura lumii și pentru ei nu contează nimic când sentimentele sunt puternice. S-au cunoscut întâmplător

S-au întâlnit întâmplător

Quran, în vârstă de 24 de ani, și soția sa, Cheryl McCain, în vârstă de 61 de ani, se iubesc nebunește, ca doi tineri. Cei doi sunt căsătoriți legal, au o relație serioasă și demonstrează zi de zi că între ei nu este vorba de vreun interes, ci doar de iubire. Deși este o diferență de 37 de ani între ei, nu este deloc o problemă.

Cei doi s-au cunoscut întâmplător, când băiatul avea doar 15 ani. Pe atunci, acesta a observat-o doar datorită faptului că ea conducea o mașină scumpă și așa reușea să iasă în evidență. Nu se gândea atunci că vor ajunge în situația de acum și vor implica sentimente, dar viața i-a adus din nou împreună mai târziu.

„Nu ne-am gândit prea mult unul la celălalt. Ea conducea la vremea aceea un Carrera albastru și acesta a fost singurul motiv pentru care am observat-o!’, a spus Quran.

Ulterior, cei doi s-au reîntâlnit și au devenit cei mai buni prieteni. De la prietenie la iubire a fost doar un pas. Și-au dat seama că se potrivesc, tânărul a consolat-o pe Cheryl când alții o umileau și îi aducea injurii și așa și-a dat seama femeia că el este tot ce îi trebuie, cel lângă care își găsește liniștea.

Iubirea nu are limite

Cei doi sunt foarte celebri pe Tik Tok, unde comunitatea de oameni care îi urmărește este împărțită în două categorii: cei care îi susțin și îi admiră pentru relația lor și cei care îi critică și le spun că nu se potrivesc deloc. Mulți dintre ei cred și că Quran este cu Cheryl doar pentru că are bani și așteaptă ca aceasta să treacă în neființă pentru a pune mâna pe averea ei.

Quran spune că nu se poate gândi la așa ceva, pentru că este pe deplin îndrăgostit de cea care i-a devenit soție. Cheryl spune că soțul ei o face să se simtă tânără, iubită și respectată și toata acestea îi dau mare poftă de viață.

„Chiar dacă este o diferență mare de vârstă, nu ne gândim niciodată la asta, deoarece Cheryl are un spirit energic, suflet tânăr și o inimă foarte caldă. Cred că cea mai mare concepție greșită este că o folosesc sau aștept să fiu pus în testament’, a declarat Quran.

Cheryl este cu șase ani mai tânără decât bunica iubitului ei și cu opt ani mai tânără decât bunicul său. Fiica ei cea mică este cu trei ani mai mare decât iubitul ei, dar toți membrii familiilor celor doi sunt de acord cu relația lor și nu au nimic de comentat.

Comments are closed.