Media

Drama Adelinei Pestrițu. Vedeta a pierdut copilul

Adelina Pestritu se poate considera o femeie implinita pe plan profesional si, chiar daca nu s-a asezat inca la casa ei, frumoasa bruneta se simte implinita si recunoscatoare cu directia in care se indreapta viata ei.

Daca acum este o femeie de cariera e succes, in trecut, Adelina se vedea mai degraba o familista convinsa, motiv pentru care a si ales sa ajunga in fata altarului la o varsta frageda.

Intr-un interviu pentru revistantango.ro, Adelina Pestritu a vorbit cu inima deschisa despre provocarile vietii, atat cele care ii aduc zambet, dar si cele care i-au adus tristete. Unul dintre ele, sarcina pierduta din urma cu cativa ani buni.

“În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă, care putea oricând să îmi explodeze în corp, să fac hemoragie internă şi să se întâmple şi alte lucruri mai grave. Slavă Domnului că medicina avansează pe zi ce trece. Am făcut un tratament medicamentos cu metotrexat, am stat internată şi am scăpat cu bine”, a marturisit Adelina.

Perioada de dupa a fost una coplesitoare din punct de vedere emotional pentru bruneta.

“O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina. Eu am ţinut din scurt această problemă. Medicii mi-au spus că sunt cincizeci la sută şanse să fie totul bine. Vom vedea ce se va întâmpla în momentul în care voi rămâne însărcinată”, a mai spus Adelina.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.