Media

Drama din viața Andreei Raicu. Cum a luptat vedeta cu anxietatea: “N-am mai putut să merg!”

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. În ultima perioadă a tot fost în atenția publicului și are o carieră de succes, dar puțini știu prin câte a trecut din cauza stresului și a muncii în exces. Andreea Raicu s-a luptat cu anxietatea și a avut parte de clipe de groază.

Andreea Raicu s-a luptat cu depresia

Andreea Raicu este celebră și, după 20 de ani de televiziune, s-a reinventat și are mare succes mai ales în online, cu blog-ul său. Deși acum se bucură de notorietate și are tot ce își dorește, nu a fost deloc ușor să ajungă la acest nivel și a trecut prin multe.

Ea își amintește cum, din cauza stresului, îi treceau prin gând tot felul de idei. Când se liniștea pentru câteva momente, credea că toată liniștea aceasta este din cauza faptului că i se apropie sfârșitul. Din cauza depresiei nu își mai putea controla corpul și nu a mai mers două săptămâni, deși nu avea nicio problemă medicală.

A mers la medic și a beneficiat de ajutor din partea acestuia. Terapia a determinat-o să își revină și să funcționeze din nou bine. Ea își dorea mult prea mult perfecțiunea și, din cauza muncii în exces și a încercării de a fi fericită, a ajuns să aibă astfel de probleme.

”Am făcut foarte multă psihoterapie şi am citit mult şi am vrut să înţeleg ce se întâmplă cu mine. Nu se poate să ai toate lucrurile astea pe care oricine şi le doreşte şi totuşi să nu fii fericit.”, a declarat Andreea.

Andreea Raicu nu vrea să se căsătorească

Ajunsă deja la 43 de ani, Andreea Raicu nu și-a făcut nici până acum o familie. Toată lumea a bătut-o la cap cu asta mereu și i-a adresat tot felul de întrebări despre planurile ei de viitor, lucru care o stresa și o scotea din sărite.

Mult timp s-a luptat cu gândul că niciodată nu va fi o femeie împlinită, crezând că doar asta contează în această viață. Deși niciodată nu și-a dorit să devină mireasă fără a simți să facă acest pas, începuse să se streseze din această cauză. În acest moment s-a liniștit și a înțeles că sunt puse deoparte lucrurile bune pentru ea și nu este nicio grabă din acest punct de vedere.

“A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ei, și? Când te măriți, când faci un copil? Și eu eram foarte ok, adică nu aveam o dramă existențială, dar când începe toată lumea să-ți spună asta… nu e ok! Nu e ok, totuși, că nu sunt măritată.

Și eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Restul nu mai conta. Astăzi, am înțeles că am să primesc ceea ce mi se potrivește și mi se cuvine și pentru care sunt pregătită atunci când trebuie”, a declarat Andreea Raicu.

Comments are closed.