Media

Drama din viața lui Nea Mărin. A ținut ascuns ani de zile

Nea Mărin este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România, care s-a făcut plăcut destul de repede grație felului său de a fi. Debordează de optimism și energie bună și pare că nicio problemă din această lume nu l-ar putea afecta. Din nefericire, Nea Mărin a trecut printr-o perioadă foarte grea, o adevărată dramă pe care a ținut-o în intimitatea familiei sale.

Drama din viața lui Nea Mărin de la Antena 1

Coregraful și dansatorul care a fost implicat în mai multe producții tv marca Antena 1 a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui. Nu i-a fost ușor, nici lui și nici soției, a fost o perioadă neagră despre care nu a vorbit până acum. Într-o emisiune de la Antena Stars, Nea Mărin a dezvăluit că a suferit o pierdere enormă în urmă cu mai mulți ani.

Vedeta de televiziune și soția sa sunt împreună de 43 de ani și au două fiice superbe cu care amândoi se mândresc nespus. Puțini sunt cei care știu că Nea Mărin și Mioara ar fi trebuit să mai aibă un copil, un băiețel, care din nefericire a murit la scurt timp după naștere.

Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea, a spus Nea Mărin la Showbiz Report de la Antena Stars.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Ultima ediție Poftiți pe la noi!

Din nefericire, show-ul organizat atât de frumos de către Nea Mărin, care a ținut telespectatorii în fața micilor ecrane, sezoane la rând, a fost scos din grila Antenei 1. Ultima ediție Poftiți pe la noi! a fost difuzată pe 1 februarie 2022, și o alta nu va mai fi din lipsă de buget.

Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta, spunea Nea Mărin la acea vreme.

Este, cu siguranță, o veste tristă atât pentru protagonistul show-ului, cât și pentru fanii emisiunii care așteptau să vadă cu ce surprize mai apare Nea Mărin.

Comments are closed.