Media

Dramă în familia Vioricăi de la Clejani. Artista nu reușește să-și revină

Viorica de la Clejani a suferit o pierdere imensă și nici acum nu și-a revenit. Vedeta nu poată să treacă peste pierderea tatălui ei pe care l-a iubit nespus și cu care a avut o relație foarte bună. A trecut o lună de când i-a murit părintele, iar Viorica de la Clejani nu numai că suferă nespus, dar se și învinovățește.

Viorica de la Clejani și-a pierdut tatăl din cauza coronavirusului

Invitată în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, Viorica de la Clejani și-a strigat durerea. Artista și-a pierdut tatăl în urmă cu o lună, iar de atunci nu reușește să-și revină. Viorica își face procese de conștiință că nu l-a dus pe tatăl ei mai devreme la spital. Nici nu i-a fost ușor, însă, pentru că el refuza cu vehemență să ajungă pe mâna medicilor.

Simt un sentiment de vinovație pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam, a spus Viorica la Vorbește lumea.

Viorica a spus că îi este greu să înțeleagă faptul că tatăl ei nu mai este. Oricât de greu i-ar fi, artista găsește putere să o încurajeze pe mama ei și să-și îmbărbăteze frații.

Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu, a mai spus Viorica.

Cu puțin timp înainte de a-și pierde tatăl, Viorica de la Clejani a lansat o piesă intitulată – Tatăl meu – pe care părintele ei a apucat să o asculte. Acum, de fiecare dată când cântă această melodie, ochii Vioricăi se umezesc instantaneu.

Comments are closed.