Media

Drama Lidiei Fecioru. Bioenergoterapeutul are o poveste de viață tragică

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți de la noi din țară. Specialistul este celebru și priceput în domeniul său și oferă cele mai bune sfaturi. Deși este mereu plină de viață, optimistă și pozitivă, a trecut prin multe greutăți și ascunde suferințe mari.

Lidia Fecioru și-a părăsit soțul în ziua nunții

Lidia Fecioru este acum o femeie singură, care se descurcă foarte bine în această ipostază. Bioenergoterapeutul are o poveste tristă de viață, ca în telenovele, după două casnicii eșuate, dar prima dintre ele a fost cu adevărat un dezastru. A îmbrăcat rochia de mireasă când purta un copil în pântec, dar chiar în ziua cea mare a aflat că cel pe care îl iubea urma să devină tătic și cu o altă femeie.

Lidia Fecioru a fost dezamăgită mult în iubire și nu mai are încredere în bărbați. Simte că îi este mai bine singură, dar o doare ori de câte ori își amintește prin ce a trecut. Prima ei căsătorie poate spune că a durat doar o zi. La doar câteva ore după cununia religioasă, aceasta a aflat că bărbatul căruia urma să îi ofere un copil a înșelat-o. A decis să îl părăsească pe bărbat, pentru că nu l-a putut ierta, deși îl iubea.

“Venisem de la cununie de la biserică și m-a chemat cineva la poartă. Eu mireasă fiind m-am dus la poartă unde mă aștepta o tipă însărcinată, se vedea burta bine. Mi-a zis: „Eu n-am venit să vă despart, eu am venit să te anunț că o să avem un copil”. Eu i-am zis: „DA, vino”. Am luat-o de mână, mi-am dat floarea de pe cap și i-am zis să o țină. Și am plecat acasă. Ea a rămas. Toată lumea s-a întrebat de ce. Eu, a doua zi, m-am întrebat de ce am făcut-o pentru că puteam să fac ca oricare altă femeie care s-ar fi luptat pentru iubirea vieții ei și eu n-am făcut-o. Eu n-am făcut-o pentru că n-am putut să iert trădarea”, povestit Lidia Fecioru.

Trădată de soț și agresată de mamă, Lidia Fecioru s-a refugiat în Ucraina. A stat acolo până înainte să nască Și a muncit la o fermă de animale. I-a fost greu, dar nu avea pe nimeni. In țară a locuit apoi la o prietenă, după care s-a recăsătorit, dar nici aceasta căsnicie nu a funcționat.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Lidia Fecioru nu și-a mai văzut sora în viață

Lidia Fecioru mai trăiește cu o mare durere în suflet. Bioenergoterapeutul și-a pierdut sora în urmă cu trei ani, iar de atunci suferă neîncetat. Cel mai mare regret al bioenergo-terapeutului este acela că nu a putut fi alături de sora sa în ultimele clipe, după ce aceasta a trecut prin chinuri grele din cauza bolii.

Maria Fecioru era sora cea mare, cea care a fost ca o mamă pentru Lidia. Aceasta a murit în Italia și a fost adusă în țară pentru ca cei dragi să o poată conduce pe ultimul drum. Lidia nu își va putea ierta niciodată absenta din viața surorii ei, dar speră că aceasta a murit împăcată.

”Frumoasa mea soră. Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine, nu am mai putut face nimic să te conving să mai rămâi în viață! Ne-ai fost soră și mamă! Eu promit că voi fi la straja sufletului tău. Așa cum tu m-ai legănat când eu eram un nasture de om și tu cât un pitic. Ești cu mine în suflet la fiecare pas! Dumnezeu să te odihnească în pace, ai trecut în rândul celor veșnici pe uși străine, pentru un trăi mai bun” , a fost mesajul emoționant postat de Lidia Fecioru atunci.

Comments are closed.