Media

Drama lui Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022

Drama lui Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022. Marţi seara, cel mai urmărit show din România şi-a desemnat câştigătorul. Dintre finaliştii Elena Chiriac şi Alex Delea, publicul a decis ca cel din urmă să primească premiul cel mare şi trofeul.

Drama lui Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022. Cu toate că a petrecut mult timp pe micile ecrane luptându-se pentru premiul cel mare, puțini sunt cei care îi cunoscut povestea de viață.

Alex Delea a mărturisit că tatăl lui l-a abandonat, astfel copilăria a fost una dificilă, mama, mătușa și bunica munceau din greu pentru a putea obține strictul necesar.

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușa mea au plecat, ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea.

Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam 4 ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putut să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate”, a spus Alex Delea, relatează cancan.ro.

El a recunoscut că cele mai grele momente pe care le-a trăit, atunci când a cedat nervos, au fost cele în care bunica bolnavă de schizofrenie avea ieșiri necontrolate.

„De foarte puține ori am fost scos din sărite. Dar când a fost să fie a fost din cauza lui mamaie, pentru că are schizofrenie, iar atunci când se îmbolnăvește și mai vorbește aiurea, efectiv bubui și îmi vine să sparg tot, ceea ce și fac câteodată când rămân singur”, a mai spus Alex Delea.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.