Media

Drama teribilă prin care a trecut Mioara Lincan: “am făcut depresie, am ajuns la spital”

Viața bate filmul în cazul interpretei de muzică lăutărească, Mioara Lincan. În doar trei ani a pierdut trei ființe dragi ei, o sumă mare de bani, și totul părea un coșmar fără final. Artista a povestit, într-un interviu la Antena Stars, cum a făcut depresie și a ajuns la spital.

Drama prin care a trecut cântăreața Mioara Lincan

În doar trei ani, Mioara Lincan și-a pierdut mama, soțul și tatăl. Au fost ani grei pentru cântăreața de muzică lăutărească care a trebuit să găsească senul vieții după ce a rămas singură. Peste toate, Mioara Lincan a suferit o pierdere financiară consistentă, în valoare de 40.000 de euro, bani pe care îi ținea în bancă. În momentul în care banca a falimentat, artista a rămas fără niciun leu în cont.

Toate astea i-au pus capac și a intrat într-o stare de depresie care a dus-o în cele din urmă, pe patul de spital. Mioara Lincan își amintește că ajunsese să-și dorească să stea numai în casă și să nu vorbească cu nimeni.

Din 2003 au început problemele pentru Mioara Lincan

Cronologic, totul s-a derulat în acest fel: și-a pierdut mama în anul 2003, în 2004 a murit soțul ei, iar în 2005 a murit tatăl ei. Ulterior a falimentat banca în care avea depuși 40.000 de euro.

Am făcut o depresie, nu știu ce s-a întâmplat cu mine, am ajuns și la spital, am fost foarte bolnăvioară. Ajunsesem să stau în casă și nu mai voiam să vorbesc cu nimeni. La bancă am pierdut vreo 40.0000 de euro din cauză că a falimentat banca. Pentru mine și asta a fost o supărare foarte mare, a spus Mioara Lincan la Antena Stars.

Timpul a trecut și Mioara Lincan spune că și-a revenit numai cu ajutorul Divinității l-a care s-a rugat să o pună pe picioare. Acum, cântăreața de muzică populară are 69 de ani și este înconjurată de copii și de nepoți. Este recunoscătoare pentru tot ce trăiește și îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu că poate merge, că este activă și că o ține vocea.

Comments are closed.