Știri

Dublă tragedie în fotbalul românesc! Au murit la doar o zi distanță

Fotbalul românesc a fost marcat de o dublă tragedie în ultimele zile. Două mari legende ale acestui sport au plecat dintre noi. Au iubit fotbalul mai presus de orice, dar se pare că viața le-a luat bucuria de a mai aduce cinste acestui sport. Află cine au fost cei doi sportivi și care a fost cauza plecării lor de pe acest pământ.

Cătălin Didu, răpus de coronavirus

Cătălin Didu a fost unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din țara noastră. Marele sportiv  s-a stins din viață la numai 43 de ani, după ce s-a infectat cu COVID 19. În urmă cu câteva luni, Cătălin a fost depistat pozitiv de coronavirus. Inițial, starea sa de sănătate nu era atât de gravă, dar pe parcurs s-a deteriorat complet.

În ultimele zile, totuși, medicii dădeau șanse de revenire, spunând că veștile au devenit mai bune, vineri, acesta a decedat în urma unui stop cardiorespirator. Familia este răpusă de durere și nu a făcut declarații până acum, neputând să treacă peste această tragedie care a lovit acum.

Cei care l-au cunoscut, apropiații și prietenii sau cei care l-au admirat pentru cariera sa de succes, au început să transmită mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare.

„Adio prieten drag..!!! Nu mi vine sa cred…!!!”, a scris fostul portar de la Oltul Slatina, Alin Răceanu.

Legenda “Șepcilor Roșii”, răpusă la 82 de ani

Legendarul jucător al U Cluj, Remus Câmpeanu s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Toți cei care l-au cunoscut sunt în doliu, pentru că s-a mai stins o stea, un om cu adevărat talentat, care a scris istorie în sportul românesc.

Fostul fundaș stânga a îmbrăcat pentru prima dată tricoul “Șepcilor Roșii” în 1960 și a rămas alături de club până la finalul vieții. Sportivul a scris istorie pentru echipa sa de suflet.

“Numele lui Remus Câmpeanu este sinonim cu ceea ce înseamnă FC Universitatea Cluj, cu spiritul și cu principiile acestui club. Și-a dedicat întreaga carieră de jucător lui ”U” între 1960 și 1974, fiind component al echipei ce „a pus șapca pe Cupă” în 1965. După ce a agățat ghetele în cui, a fost președinte al clubului până în 1989 și a rămas alături de echipă până în ultima clipă.

Astăzi, după o viață alături de echipa „studenților”, Remus Câmpeanu s-a înălțat la ceruri. Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru ”U”, pentru o viață în alb și negru. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, se arată în mesajul Universității Cluj.

Comments are closed.