Știri externe

Dublă tragedie în lumea fotbalului! Au murit doi fotbaliști celebri

Lumea fotbalului a fost marcată de o dublă tragedie. Doi fotbaliști celebri au plecat dintre noi de curând, unul de 51 de ani și altul de doar 29, care avea toată viața înainte și o carieră de conturat. Fotbaliștii și fanii lor sunt marcați complet de cele întâmplate, pentru că nu se aștepta nimeni la așa ceva.

Tragedie în fotbalul internațional

Fotbalul din Anglia este în doliu. Alan Miller a murit, joi, la vârsta de 51 de ani. Cel care şi-a pierdut viaţa la doar 51 de ani este un fost portar care a activat pentru tunarii de la Arsenal Londra. Nu a fost dezvăluită până în acest moment cauza decesului, probabil din cauza faptului că familia vrea să fie discretă, pentru că trece printr-o perioadă dificilă.

Alături de gruparea londoneză,  Alan Miller a câştiga, în 1993, Cupa Angliei și Cupa Ligii. De asemenea, tot cu “tunarii”, el a cucerit, un an mai târziu, Cupa Cupelor. De-a lungul carierei, fostul portar a mai evoluat, printre altele, pentru WBA, Birmingham City, Middlesbrough și Blackburn Rovers.

A murit la 29 de ani

Cea de-a doua tragedie îl vizează pe Giuseppe Perrino, fost jucător la Parma. Tânărul fotbalist a murit, marți, la vârsta de doar 29 de ani. Sportivul a suferit un atac de cord chiar în timpul unui meci organizat în memoria fratelui său, Rocco, decedat în urmă cu trei ani, tot pe teren.

Giuseppe Perrino s-a prăbușit pe terenul de fotbal din Poggiomarino, localitatea în care s-a născut. După ce a căzut, cei aflați la fața locului au cerut imediat ajutoare și un echipaj de salvare s-a deplasat la teren. Deși medicii au făcut tot ce au putut pentru el, fostul fotbalist nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul. Anunțul trist al decesului a fost făcut de un club de fotbal local.

Giuseppe Perrino a jucat la mai multe echipe de-a lungul carierei sale, precum Parma, Sapri, Ebolitana, Bellaria, Vigor Lamezia, Battipagliese, Scafatese, Turris, Real Poggiomarino, Pimonte și Solofra.

Giuseppe mai avea un frate, care a avut parte de un sfârșit tragic în urmă cu trei ani. Rocco, a murit brusc, în iunie 2018, la vârsta de 24 de ani, în timp ce se plimba cu bicicleta.

Comments are closed.