Media

După ce a anunțat că este gravidă, Mara Bănică a surprins încă o dată

Mara Bănică s-a retras din lumina reflectoarelor și a încheiat colaborarea cu trustul Intact, astfel încât a devenit destul de scumpă la vedere. După o perioadă de lipsă din viața publică, vedeta a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Mara a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil. O veste grozavă care i-a bucurat nespus pe fanii jurnalistei.

Mara Bănică și-a surprins fanii cu o poză cu burtica de gravidă

Vedeta de televiziune care este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, cuplul ei, familia, copilul și așa mai departe, a decis totuși, să posteze o poză cu burtica de gravidă. Este, spune Mara, prima poză pe care a făcut-o de când este însărcinată. În poză, jurnalista apare alături de medicul ei care îi monitorizează sarcina.

Am decis să împart prima mea fotografie de graviduță cu voi, alături de medicul care ne va aduce copilașul pe lume și care m-a susținut extrem de mult atunci când credeam că minunea noastră nu va fi posibilă, a scris Mara în descrierea pozei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mara Banica (@marabanica)

Se întâmplă lucruri frumoase în viața Marei Bănică. În luna iunie a acestui an, vedeta s-a căsătorit, după aproape trei ani de relație cu un bărbat căruia nu i-a dezvăluit identitatea. Mara mai are un băiețel de 10 ani, dar nu a mai fost căsătorită.

Jurnalista a spus că este fericită alături de soțul ei și a precizat că nu îi va face publică identitatea pentru că acesta nu își dorește să devină cunoscut.

Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun. Nu vreau să îl arăt deloc. Și nu își dorește nici el. Suntem de un an și ceva împreună. E o relație frumoasă, este un om cu care mă potrivesc și cu care mă înțeleg foarte bine, spune jurnalista în 2020.

Mara va naște peste cinci luni. Ea le-a promis fanilor ei că le va povesti mai multe despre asta, în această toamnă.

Comments are closed.