Media

Ea e complicele atacatoarei Mirelei Vaida! A însoțit-o pe femeie până la platou și i-a dat indicații

În urma filmărilor de pe camerele de supraveghere s-a observat că atacatoarea Mirelei Vaida a venit însoțită spre platoul emisiunii. Ea este cea care a coordonat-o pe femeie în acțiunea sa.

Ea e complicele atacatoarei Mirelei Vaida!

Atacatoarea Mirelei Vaida nu a acționat de una singură în fapta pe care a făcut-o vineri în platoul Acces Direct.

Camerele de supraveghere amplasate în apropierea studioului de filmare au surprins momentul în care femeia care a pătruns în platoul Acces Direct cu o piată de 4 kilograme spre Mirela Vaida nu a venit singură.

Ea a fost însoțită de o altă femeie, iar în ediția de astăzi de la Acces Direct a fost prezentată identiatea acesteia. Ea are cont pe mai multe rețele de socializare, iar multe dintre videoclipurile sale de pe Tik Tok au un număr mare de vizualizări.

Femeia e de negăsit

Lămâia Stânescu are 28 de ani și e din județul Iași, însă femeia e de năgăsit. În urmă cu mai mulți ani ea a apărut într-un clip video în care cerea ajutorul pentru a-și putea găsi părinții.

Prin legătură directă a intrat un telespectator al emisiunii care a mărturisit că a văzut-o pe aceasta chiar astăzi într-un restaurant din Iași, acolo unde a venit să mănânce. Mai mult de atât, a spus că săptămâna trecută a fost însoțită chiar de către atacatoare în localul unde lucrează.

Antonescu Maria
Maria Antonescu are o experiență de 10 ani în presă și a fost foarte apreciată pentru interviurile exclusive pe care le-a făcut cu vedete la publicațiile la care a lucrat.

    Comments are closed.