Magazin

Eclipsă inelară de soare, în iunie 2021. Fenomenul va afecta toate zodiile

În luna iunie 2021 va avea loc un fenomen astronomic deosebit care va putea fi observat în nordul extrem, Canada, Groenlanda şi Oceanul Arctic. Din România va fi vizibilă o eclipsă parţială de Soare cu o acoperire mică. Pe 10 iunie 2021 va fi o eclipsă inelară de soare care va afecta toate zodiile.

Eclipsă inelară de soare în luna iunie

Eclipsa inelară de soare de pe 10 iunie 2021 va avea un impact puternic asupra zodiilor. Iată cum va fi afectată fiecare zodie în parte. Care sunt previziunile astrologice pentru zodii, în luna iunie.

Eclipsele inelare se formează atunci când Luna este prea departe de Pământ, iar vârful conului de umbră nu atinge suprafaţa terestră. La faza maximă în banda de inelaritate Soarele va fi vizibil ca un „inel”, de aici şi denumirea de eclipsă „inelară”.

În astrologie, acest fenomen se traduce prin planuri noi, obiective mărețe, flexibilitate și adaptabilitate.

Zodia Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, luna iunie vine cu decizii importante în plan profesional. Cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă pe care îl au, sau de proiectul în care sunt implicați, au ocazia perfectă să facă o schimbare în acest sens.

Zodia Taur

Organizați din fire, nativii zodiei Taur fac planuri în iunie, dar nu orice fel de planuri, ci vor pune la cale ieșirea din zona de confort, ceva ce plănuiesc de multă vreme.

Zodia Gemeni

Gemenii învață să se adapteze la situații extreme. Nu le face deosebită plăcere să se confrunte cu situații noi, deosebite, dar sunt nevoiți și asta le va aduce multe beneficii pe termen lung și foarte lung.

Zodia Rac

Racii investesc în case, mașini și bijuterii. Sunt foarte axați pe partea asta în luna iunie și vor face ceva ce au amânat până acum. Cântăriți bine orice decizie care implică sume mari de bani.

Zodia Leu

Nativii zodiei Leu pregătesc un eveniment important din viața lor. O nuntă sau un botez, ceva care necesită toată implicarea lor pentru ca lucrurile să iasă fix cum au ei în minte.

Zodia Fecioară

Pentru Fecioară, luna iunie aduce multă muncă. Își dau tot interesul pentru a strânge resursele necesare unei achiziții la care râvnesc de mult.

Zodia Balanță

Deciziile mari trebuie cântărite cu mare grijă, dar în același timp trebuie să încercați să aveți mai multă încredere în voi și să luați taurul de coarne. Ezitările nu vă vor duce la nimic bun.

Zodia Scorpion

Cu ambiție, determinare, dar și puțină răbdare, lucrurile se așează pentru nativii zodiei Scorpion. Răbdarea este cea care le lipsește cu desăvârșire, dar au timp să o învețe.

Zodia Săgetător

Soarele îți hrănește aspirațiile înalte și nevoia de prestigiu și de aplauze și te ajută să te impui, să atragi atenția, să strălucești.

Zodia Capricorn

Capricornilor le va merge ca pe roate în luna iunie, din toate punctele de vedere. Așteaptați-vă, însă și la agitație, confruntări și alte turbulențe.

Zodia Vărsător

Iunie vine cu realizări în carieră pentru nativii zodiei Vărsător. Toate eforturile depuse în ultimul an se vor concretiza într-o promovare la locul de muncă și o creștere salarială substanțială.

Zodia Pești

Luna iunie este importantă pentru negocieri, contracte, alianțe sau colaborări. Este important să ai răbdare și să îți evaluezi corect consecințele deciziilor.

Comments are closed.