Magazin

Eclipsă parțială de Soare – 30 aprilie 2022. Cristina Demetrescu explică efectele acestui fenomen

La finalul lunii aprilie 2022 va avea loc un fenomen astronomic important, mai exact o Eclipsă parțială de Soare care va influența puternic zodiile. Astrologul Cristina Demetrescu a explicat în ce fel vor fi afectate semnele zodiacale. Află ce spune specialistul despre zodia ta.

Eclipsă parțială de Soare – previziuni astrologice cu Cristina Demetrescu

Pe 30 aprilie avem o eclipsă parţială de Soare despre care specialistul în Astrologie spune că care are atributul să arunce în aer orice plan şi regulă prestabilite, și că probabil este una dintre cele mai importante în acest context agitat. Cristina Demetrescu a dezvăluit că în total sunt în total 7 Eclipse care implică axa Taur-Scorpion. Acestea bulversează întreaga structura financiară şi economică până la 12 iulie 2023, dar cu efecte pe termen nedefinit.

Astrologul anunță că unele lucruri care se modifică acum, nu vor mai reveni niciodată la forma iniţială. Doar 4 eclipse anul acesta se conjuga şi cu Uranus şi cu al său rol global. Aprilie, mai, octombrie şi noiembrie.

Când a mai avut loc o astfel de suita de eclipse cu Uranus? Chiar în 1991, la vremea aceea pe axa Rac Capricorn. Ei bine, pe 24 august 1991 Ucraina se forma ca stat independent, iar pe 12 decembrie 1991 se redefinea Federeţia Rusă, sub conducerea lui Boris Elţîn, după ce intrase la apă în urma transformărilor spectaculoase de după căderea blocului comunist din Europa centrala şi de est.
Concidenţă? Nu. Cicluri., spune Cristina Demetrescu.

Potrivit spuselor specialistului în Astrologie, nebunia de acum are legătură cu banii, cu resursele, influenţele teritoriale, dar cu adevărat are legătură cu schimbarea obiceiurilor consumeriste care poluează planeta.

Cristina Demetrescu: Orice perturbaţie financiară va urma, vom supravieţui

Astrologul spune că dacă ne concentrăm asupra nenorocirilor nu vom mai vedea oportunitățile. Cu privire la ceea ce se întâmplă foarte aproape de granițele noastre, Cristina Demetrescu este de părere că harta Ucrainei arată complicat acum, iar despre liderul de la Kremlin nu are vești bune.

Chiar dacă își supradimensionează puterea și misiunea, nu este în apele lui, ba dimpotrivă este din ce în ce mai slăbit.

Ei bine, Uranus nu ne face doar nouă surprize, cât şi lui. Ştiu că unii consideră că o ţin langa pe autodistrugerea lui Putin, care nu mai vine, şi e uşor să vă pierdeţi răbdarea cu asemenea atrocităţi. Este o chestiune de timp, doar, iar ceasul nu e la mine, dar există, spune astrologul.

Astrologul spune că faptul că Vladimir Putin joacă Counter Strike cu toţi care i se opun, demonstrează că există şi o opoziţie, dar care încă nu a reuşit să îl doboare

Comments are closed.