Știri

Efectele lunii pline pe axa Scorpion-Taur. Ce ne aduce acest eveniment important

În acest moment, luna se află pe axa Scorpion-Taur. Această poziție vine să schimbe viața tuturor. Este asociat cu noi începuturi, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați sau la ceea ce vreți să aduceți nou în viața voastră. Află cum anume te afectează și cum va fi schimbat destinul tău!

Ce ne aduce luna plină pe axa Scorpion-Taur

Poziția lunii din acest moment aduce rațiune, modestie, simț practic, critică, autoanaliză și tinde către o perfecțiunea dusă la extrem. Totodată, la modul general aduce o preocupare mai intensă pentru sănătate, și, din păcate, înclină nativii să vadă partea goală a paharului și nu partea plină. Îi face obsedați de starea lor și îi îndrumă să facă tot mai multe controale.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care dau o mare lovitură financiară în iulie. Acești nativi se vor umple de bani!

Este o perioadă în care toate zodiile au impresia constantă că li se reprosează, că li se atrage atenția în sens negativ. În același timp este o perioadă în care se dorește perfecțiunea și atingerea ei pe cât mai multe planuri, o caracteristică specifică Lunii.

Ne descoperim pe noi înșine

La nivel personal vor fi răsplătite eforturile repetate, motiv pentru care ne vom simţi mai epuizaţi, mai lipsiţi de vlagă, dar tocmai pentru că nu este momentul potrivit să înţelegem cu mintea şi cu sufletul, trăirile fiind cele care trebuie înţelese şi traduse. Acum este un moment special în care ar trebui să conştientizăm şi să analizăm dacă putem fi noi înşine, dacă merită să arătăm lumii ce simțim cu adevărat.

Este vorba acum de a ne descoperi valorile noastre reale, de a le utiliza pentru an e simţi împliniţi şi realizaţi social. Astrologii spun că ne vom apropia mai mult de cei din jur și simțim nevoia să ieșim cumva în evidență.

Este un moment schimbarea percepţiei noastre despre ceea ce putem, suntem sau exprimăm. Devenim una cu Universul și ținem cont de orice semn ne oferă astrele de acum.

Comments are closed.