Știri

Electricieni: Unele spitale sunt atat de vechi încât nu știm unde este instalația electrică. Nu mai există plan

Electricienii noi angajați în spitalele vechi de peste 50 de ani, s-au plâns reporterului Digi24, Carla Tănasie, că vor să vegheze instalația electrică, dar pentru că nu mai există planurile acesteia, uneori nu știu exact care este infrastructura veche de zeci de ani.

Electricienii trag un semnal grav de alamă: Nu știm unde este instalația electrică

Electricienii angajați în urma incendiilor din spitale de anul trecut se plâng că nu pot rezolva problemele cu instalația electrică sau chair renova segmente din aceasta pentru că efectiv nu știu unde este aceasta situată și care este infrastructura acesteia.

Spitalele construite acum 50-60 de ani nu mai au planurile rețelei electrice, care definitiv nu a fost făcută să reziste unui consum atât de mare de energie electrică, generat de toate aparaturile din spitale și mai mult de aparatele care sunt destinate întreținerii vieții într-o secție ATI.

Sub anonimat, aceștia au declarat reporterului Digi24, Carla Tănasie, că nu știu efectiv unde sunt instalațiile electrice și mai grav afirmă că spitalele nu au un plan cu aceasta, referindu-se la spitalele mai vechi de 50 de ani.

Ultimă oră

 

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.