Media

Elena de la Survivor s-a aruncat în brațele lui Zanni. Fanii au reacționat neașteptat

Victoria a adus pacea în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Doi concurenți care se urau au ajuns să se strângă în brațe de bucurie. Să fie acesta începutul unei prietenii frumoase? Elena Marin și Zanni au făcut echipă în jocul de ștafetă, și au reușit să îl câștige.

Elena Marin a sărit în brațele lui Zanni

După obținerea victoriei la meciul de imunitate, Elena Marin i-a sărit în brațe lui Zannidache, care a fost vizibil surprins de gestul Faimoasei. Cei doi s-au certat pe tot parcursul competiției și și-au aruncat cuvinte grele, dar se pare că sunt aproape de împăcare.

Elena și Zanni au făcut echipă la jocul de ștafetă, împotriva Mariei și a lui Marius din echipa Războinicilor. A fost un meci tensionat, pe care Faimoșii l-au câștigat în echipă. Bucuria de la final a făcut-o pe Elena să îngroape securea războiului și să-i sară în brațe lui Zannidache.

Fanii emisiunii au fost surprinși de gestul Faimoasei. Iată câteva dintre comentariile acestora!

Ce frumos a fost când s-au îmbrățișat Elena si Zanni. În sfârșit se înteleg. Sper să meargă tot așa, să nu mai aibă război. Sunt amândoi foarte buni și nu merită să iasă afară acum nici unul.

Elena nu i-a dat niciun avantaj lui Zani, când Elena spărgea ultimul perete, Marius trecea prin peretele paralel. A trecut Zani prin pereții ăia ca Superman prin clădiri de s-a zgâriat și julit și a adus și 4 puncte.

Bravo Zani, ești forță și ești cel mai transparent și spui lucrurilor pe nume fără să te ferești de nimeni! Elena și Zanni într-un final vor rămâne prieteni.

În seara aceasta, de la orele 20.00, are loc o nouă ediție Survivor în care aflăm cine pleacă acasă: Andreea Antonescu de la Faimoși, Sorin, sau Albert din echipa Războinicilor.

Andreea și Sorin au fost votați din considerente sportive, iar Albert a fost votat din motive sociale, colegii lui fiind nemulțumiți de faptul că el nu se integrează în echipă.

Comments are closed.