Media

Elena Marin, nominalizată pentru eliminare. Faimoasa riscă să plece de la Survivor

Competiția Survivor devine din ce în ce mai dificilă. Aici rămân doar cei mai buni concurenți, cei mai puternici, dar și cei mai determinați și ambițioși din punct de vedere psihic.

În ediția de sâmbătă seara, Elena Marin a fost cea nominalizată spre eliminare de către ceilalți concurenți, ceea ce a dezamăgit-o complet pe Faimoasă, fiind unul dintre cei mai buni participanți, care nu se gândește să plece prea devreme acasă.

Elena Marin, pe punctul de a pleca acasă

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor, care a adus o mulțime de puncte echipei sale și a avut o evoluție uimitoare până acum. Faimoasa sper că va sta mai mult timp la Survivor, pentru că este extrem de ambițioasă și își dorește să demonstreze ce poate.

În ediția de seara trecută, ea a fost cea nominalizată spre eliminare. Deși până acum Faimoșii au eliminat doar persoanele slabe, care nu ajutau echipa, se pare că acum s-a schimbat strategia.

Elena se aștepta să fie eliminată, după ce a văzut atitudinea colegilor săi, dar speră că drumul ei nu se sfârșește aici. Vedeta are încredere în publicul de acasă și speră că va fi votată și va avea șansa de a-și îndeplini visul. Cu greu a reușit să-și stăpânească lacrimile și să vorbească seara trecută.

„Da, mă așteptam, dar în același timp cred foarte mult în Dumnezeu, fiecare dintre noi are un parcurs. Am venit la această emisiune să îmi urmez visul, lupt până la capăt și cred că Dumnezeu are grijă de toate.

Mă bazez foarte tare pe ceea ce s-a văzut acasă, de dreptate. În continuare, chiar dacă îmi plânge sufletul, visez să câștig  Survivor România 2021, Dumnezeu știe cum le așează”, a declarat Elena Marin

Majda și Elena, la cuțite

Majda și Elena păreau a fi prietene bune. Cele două erau mai mereu împreună și colaborau perfect, dar se pare că relația lor nu era așa de strânsă. Ele s-au votat reciproc pentru eliminare, deși și-au promis că nu o vor face.

Majda o acuză pe Elena că a trădat-o și vrea să îi facă rău, dar aceasta i-a explicat că alegerea ei a fost una corectă, nu ceva intenționat.

Comments are closed.