Media

Elena Merișoreanu, decizie radicală. Și-a anulat toate spectacolele

Tot mai multe persoane publice au anunțat în ultima perioadă că nu se simt bine și unele dintre ele au ajuns chiar la spital pentru îngrijiri medicale, după ce starea lor de sănătate s-a agravat. Printre ele se numără și Elena Merișoreanu, care a ajuns și ea de urgență la spital. Acum, însă, a lut decizia radicală de a-și anula toate concertele.

Elena Merișoreanu și-a anulat cântările

Elena Merișoreanu a ajuns în stare destul de gravă la spital. Zile întregi a stat acasă și s-a simțit foarte rău, după care a decis să cheme o ambulanță, pentru că starea ei se agrava din ce în ce mai tare. Astfel, la spital a aflat doar vești rele și așa a luat o decizie radicală.

Artista de muzică populară a mărturisit că nu va mai onora niciun concert pentru perioada următoare și că a dat banii înapoi tuturor. Surse apropiate și persoane care au semnat contracte cu ea spun că aceasta a vorbit cu fiica sa să ocupe de tot și așa oamenii și-au primit avansul înapoi.

Elena Merișoreanu nu vrea să mai aibă niciun concert în această perioadă și nu vrea să se mai expună, pentru că a avut destule probleme. Interpreta de muzică populară a avut multe probleme de sănătate de-a lungul timpului și a trecut chiar și prin intervenții chirurgicale grave, așa că simte nevoia de o pauză în care să se protejeze.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Cum se simte artista

Elena Merișoreanu este internată în continuare la spital și va mai sta acolo câteva zile pentru a se recupera complet. Medicii i-au spus că a mers prea târziu la spital și că ar fi avut nevoie îngrijiri medicale mult mai devreme, motiv pentru care situația s-a agravat.

Elena Merișoreanu spune că se simte bine acum și nu mai are simptome grave, doar că mai are de urmat un tratament special. Timp de 14 zile va sta în total în spital, dar în acest interval se va recupera complet.

„Sunt spre bine, Doamne ajută! Sunt tot în spital, dar nu am febră, nu am avut nevoie de mască de oxigen. Stau să treacă cele 14 zile, să termin tratamentul că mai am ceva la plămâni, sunt puțin afectați. Zilele astea au spus că o să-mi dea drumul acasă.’, a spus ea.

Comments are closed.