Media

Elena Merisoreanu, probleme grave de sănătate. Artista are nevoie de operație

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Se bucură de mare succes și este apreciată de o mulțime de oameni, dar se pare că lucrurile nu stau deloc bine în ceea ce privește sănătatea. Se confruntă cu probleme mari și are nevoie de o operație importantă.

Elena Merișoreanu, probleme la picior

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este foarte iubită și solicitată pentru talentul ei și se bucură de mare succes în plan profesional. Situația nu stă la fel când vine vorba despre sănătate, unde lucrurile scârțâie.

În ultima vreme a avut mai multe probleme cu piciorul și a fost supusă mai multor tratamente, dar se pare că situația s-a agravat acum. Vedeta a fost nevoită să meargă iar la control, iar medicii i-au dat o veste cruntă, după ce au făcut tot ce se putea pentru ea.

De la specialiști, Elena Merișoreanu a aflat că are nevoie de o operație pentru că nu i se mai reface cartilajul, acesta fiind complet distrus. Un lucru bun este că operația mai poate aștepta și nu este extrem de urgentă, artista având timp să se pregătească emoțional pentru ceea ce va urma.

„Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rau, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune„, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a avut un an greu

Artista spune că are mult de muncă în aceasta perioada și nu se gândește la operație, așa că o lasă să mai aștepte. Totuși, este fericită pentru faptul că măcar analizele de sânge au ieșit bine.

Artista a avut un an cu adevărat greu din cauza problemelor de sănătate și spune că a rămas cu sechele destul de puternice. Pe lângă problemele la picior, s-a confruntat și cu boala momentului, care a f făcut-o să treacă prin cele mai neplăcute stări. În prezent se simte mai bine, dar tot are momente în care obosește foarte repede și nu mai poate fi la fel de activă.

Elena Merișoreanu spune că a pierdut multe concerte din cauza bolii și a fost nevoită să renunțe la multe proiecte. A devenit mai selectivă și are mai multă grijă de sănătatea ei.

Comments are closed.