Media

Eliminare cu lacrimi la Survivor! Zannidache l-a trădat pe Cucu: “o să vă lămuriți voi cine e om și cine nu”

Cucu este concurentul din echipa Faimoșilor care a fost eliminat din concurs, în ediția de duminică seara a Survivor România 2021. A fost o seară grea, cu trei concurenți propuși spre eliminare: Cucu, Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp. Toată lumea se aștepta că va pleca Culiță, care a spus că asta își dorește, dar se pare că deznodământul a fost altul.

Eliminare cu lacrimi la Survivor România

Cucu a fost eliminat din competiția Survivor de către Zanni, care a ieșit concurentul favorit al publicului și l-a nominalizat pe cântăreț. Toată lumea se aștepta ca cel care pleacă acasă să fie Culiță Sterp, care a spus că nu mai vrea să fie în competiție și că gândul lui este la iubita lui care urmează să nască în câteva săptămâni.

Se pare, totuși, că altul a fost deznodământul serii. Zanni a fost cel mai votat concurent al săptămânii, iar el l-a nominalizat pe Cucu, care a fost cel mai puțin votat concurent al săptămânii din echipa Faimoșilor.

Astfel, Cucu s-a văzut în postura de a părăsi competiția Survivor. Faimosul a plâns și a spus că nu este supărat pe niciunul dintre colegii lui. Cucu s-a îmbrățișat cu toți Faimoșii, de la care și-a luat rămas bun, cu promisiunea că se vor revedea în România.

Culiță Sterp a fost dezamăgit că nu el a fost cel care pleacă acasă spre iubita lui însărcinată, așa că a vrut să facă schimb cu colegul său, Cucu.

Nu sunt suparat pe zannidache pentru ca m-a nominalizat si din nominalizarea lui am iesit! Am inteles votul lui si il apreciez super mult!! Ar fi multe de spus, dar momentat ma limitez la asta, va iubeeeesc de mooor pe TOTI si va multumesc pentru toata sustinerea!! “FORZA FAIMOSII!” Al vostru Cucu, a scris concurentul pe Instagram, imediat după eliminare.

Zannidache l-a trădat pe Cucu

Cucu a dat de înțeles că Zannidache l-a trădat, după ce, înainte cu o seară de Consiliul de eliminare, acesta i-ar fi spus că dacă va ieși favorit, nu îl va propune spre eliminare, fapt care s-a întâmplat fix pe dos.

Zanni mi-a spus înainte cu o seară să nu îmi fac griji pentru că nu o să mă nominalizeze în cazul în care o să fie favorit. Dar, probail tovarsul lui, Sebastian, l-a convins să mă nominalizeze pe mine. Nu retrag nimic din ce am zis în consiliu, a mai spus Cucu.

Zannidache a plâns după ce a aflat că cel care părăsește competiția este Cucu. Se pare că Faimosul nu îi poartă ranchiună lui Zanni, însă a spus că a început să primească mesaje din partea oamenilor care urmăresc emisiunea, și care îl atenționează că era bârfit de Zanni și Sebastian.

Îl văd pe Zanni câștigător, dar încep să primesc mesaje de la oameni cu lucrurile pe care le spuneau băieții( Zanni și Sebi) despre mine, când nu eram în zonă. O să vă lămuriți voi cândva cine e om și cine nu. Hai că mă opresc aici…pentru moment, a spus Cucu.

Următoarea ediție Survivor România 2021 va fi joi, 27 mai 2021.

Comments are closed.