Media

Eliminare-surpriză la Survivor! Moroșanu părăsește competiția

Lucrurile devin din ce în ce mai complicate la Survivor. În concurs au rămas doar cei mai buni și puternici participanți, care fac față tuturor probelor și sunt foarte bine pregătiți. Tensiunile sunt tot mai mari între concurenți și scandalul este la ordinea zilei. Mai mult, se pare că un concurent ar putea pleca acasă și acela ar putea fi chiar Jador.

Moroșanu a fost eliminat

UPDATE: Moroșanu a fost primit cu aplauze de către colegii săi. Medicii au analizat situația Faimosului și, chiar dacă s-au făcut multe eforturi, au ajuns la concluzia că trebuie să plece din competiție din cauza faptului că starea lui de sănătate este una destul de gravă.

Moroșanu este dezamăgit de colegii săi, de atitudinea acestora și de trăirile neplăcute de care a avut parte. El consideră că această competiție l-a ajutat să vadă adevărata față a multora, dar l-a făcut să uite de lucrurile cu adevărat importante. Pierzând noțiunea timpului, a uitat chiar de ziua fiicei sale.

“Nu mi-am imaginat în viața mea că pot gândi atât de negativ de colegii mei, că pot să-i urăsc. Nu am realizat că pe 16 februarie a fost ziua fiicei mele. Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume. Am realizat că sunt în viața asta atât de multe lucruri importante… Uităm de familie, de prieteni, îi ignorăm. La Survivor, ne dăm măștile jos și iese răul din noi.”, a mărturisit Moroșanu.

Moroșanu le-a transmis colegilor să nu se piardă pe ei în această competiție și să nu uite niciodată cine sunt cu adevărat.

Prima declaratie a lui Catalin Morosanu dupa ce a fost eliminat la Survivor Romania 


“Din punct de vedere psihic, traim in alta lume, traim intr-un Matrix. Sunt multe lucruri importante, realizam cat de egoisti suntem, cat de diferiti suntem, uitam de familie, de prieteni, ii ignoram. Sunt multe lucruri care nu ne fac cinste si trebuie sa apreciem ce e in viata noastra. Toti de aici o sa iesim si trebuie sa ne gandim ce am facut aici si poate o sa fim mandri sau nu si trebuie sa fim cum am intrat. Aici, ne dam mastile jos. Cand ne dam mastile, iese raul. Nu e un lucru bun. In acelasi timp, cu acesti oameni pe care i-am si iubit, i-am si urat, am facut lucruri extraordinare, am facut o echipa adevarata. Am luptat impreuna, ne imbratisam, ne pupam,am trait si sentimente de mandrie. Rolul meu aici se incheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, dar zic ca m-am comportat onorabil. Fiti mai buni, sa va iubiti, eu vad altfel lucrurile acum. Planul e altul, fiti oameni adevarati, nu va pierdeti. Sa de Dumnezeu sa ajungeti cat mai departe!”

Situația este tot mai aprinsă între concurenții de la Survivor. Neînțelegerile nu se mai termină și concurenții continuă să se atace ori de câte ori au ocazia și își doresc să se elimine cât mai repede posibil. Culiță este deja pornit pe colegii săi, despre care spune că sunt tot mai îmbârligători și speră că Jador, Zanni sau Elena vor pleca din competiție.

„Ăla e îmbârligător și nu vrea în grupul lui, ăla nu vrea în grupul celuilalt, nu știu ce e aici. Eu nu am nevoie nici de Jador, nici de Elena, nici de Zanni, nici de nimeni în competiția asta ca să rămân”, este declarația tranșantă făcută de Faimos.

Dorința i-ar putea fi îndeplinită, pentru că prezentatorul Daniel Pavel a făcut un anunț extrem de important, care le dă de gândit concurenților. Prezentatorul a anunțat un Consiliu de Urgență, pe motiv că unul dintre luptătorii pentru marele premiu trebuie să plece acasă. Surpriza neașteptată îi dă peste cap pe fanii reality show-ului, care deja se gândesc care sunt cei care pierd șansa de câștig.

„Ne aflăm la Consiliul de Urgență de la Survivor România, am o veste extrem de importantă de comunicat. În această seară ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi”, anunță Daniel Pavel.

Tensiuni și la Războinici

Toți concurenții au fost cuprinși de emoție și spaimă când au auzit această veste, pentru că nimeni nu știe cine este cel ales și se simt în pericol. În această seară aflăm exact care dintre luptători părăsește Republica.

Nici la Războinici, lucrurile nu stau deloc bine.  Sorin îl compară pe Albert cu Jador, pe motiv că acesta votează concurenții nepotriviți, respectiv pe cei de care se teme, exact cum a făcut Jador cu Ana Porgras.

„Avem un nou Jador în echipă! Sunt plin de nervi când este votată o persoană care nu merită”, spune Sorin de la Războinici.

Comments are closed.