Media

Eliminarea lui Albert de la Survivor a creat isterie în rândul fanilor! Care este, de fapt, cel mai bun concurent

Eliminarea lui Albert de la Survivor a creat isterie în rândul fanilor de pe pagina oficială de Facebook a show-ului de la Kanal D. Nimeni nu se aștepta ca el să fie cel care va părăsi emisiunea în ediția de duminică, 4 iulie 2021. Fanii lui Albert sunt extrem de supărați și nu înțeleg cum de el a fost cel eliminat dintre cei trei propuși: Albert, Elena și Marius.

Albert Oprea – eliminare neașteptată la Survivor România

Plecarea lui Albert de la Survivor a fost total neașteptată. Avea șanse mari să ajungă în marea finală a competiției, dar iată că a fost eliminat pe ultima sută de metri.

Parcursul lui Albert Oprea în echipa Războinicilor a fost unul destul de anevoios. Din punct de vedere sportiv, Albert a avut urcușuri și coborâșuri, și nici nu mai știe, probabil, de câte ori au vrut colegii lui să-l dea afară. Nu au reușit pentru că Albert a avut ceva de care nu mulți s-au bucurat la Survivor: susținerea publicului.

Telespectatorii au fost cei care s-au opus vehement eliminării lui Albert din Survivor. Se pare că în ediția de duminică, 4 iulie, nu au mai reușit să-l țină în concurs.

Pe pagina de Facebook a emisiunii, comentariile fanilor au curs după ce s-a aflat că Albert a fost eliminat.

Încă sunt in șoc..M-am jelit toata noaptea.. Nu credeam ca as putea să fiu atât de investita intr-un show tv, dar eliminarea lui Albert a dat cu mine de toți pereții..
L-am susținut de la inceput. Am ras cu el, am plans cu el, m-am bucurat pentru el..
Sunt extrem de dezamagita.. Ii doresc tot binele din lume si pentru mine, Albert este câștigătorul, iar Survivor s-a încheiat in aceasta seara.. Chapeau, Albert!, a scris o fană pe Facebook.

Cei trei concurenți nominalizați spre eliminare au fost: Elena, Marius și Albert.

Albert Oprea a fost eliminat și a plâns când a aflat că trebuie să părăsească Republica Dominicană. A reușit, de-a lungul competiției, să câștige 106 meciuri și să piardă de 130.

În competiție au rămas: Maria, Elena, Marius, Andrei și Zannidache. Maria este cea care stă cel mai bine în clasament.

Când are loc finala Survivor România 2021

Finala Survivor România are loc pe 10 iulie 2021. Ultimul meci va fi transmis live de Kanal D, din Republica Dominicană. Se anunță o finală de zile mari, cu surprize pentru fanii emisiunii.

Comments are closed.