Știri

Elisabeta, fiica preotului din satul Ohaba, s-a stins la doar 8 ani într-un accident terifiant, sub ochii tatălui

Elisabeta, fiica preotului din satul Ohaba, județul Brașov a murit într-un accident înfiorător. Conform informațiilor IPJ Brașov, fata s-a accidentat în timp ce se deplasa pe bicicletă. Ea a lovit un utilaj agricol parcat pe o stradă a localității Ohaba. Victima a fost transportată la spital, dar echipa medicală a declarat decesul acesteia.

Fetița, pe numele său Elisabeta, era fiica preotului Ciobotaru din localitatea Ohaba. Apropiații preotului au lansat un apel, pe Facebook, pentru a ajuta familia îndurerată.

“Mare încercare pentru familia părintelui Ciobotaru din Ohaba, Făgăraș. Astăzi, Elisabeta, fetița de 8 ani, a plecat la Domnul în urma unui stupid accident. Dumnezeu să-i întărească și să-i mângâie!

Fotografia aceasta a fost făcută în urmă cu o lună de zile, când au venit cu toții special la Cristian ca să îmi aducă bani pentru campania Asociației Sfânta Maria ”Îmbracă un copil de Paști” din Africa. Am fost atât de impresionată atunci de oamenii aceștia, care în ciuda greutăților cu care cresc 10 copii, au ținut neapărat să doneze pentru zece copilași africani din lista noastră.

Am insistat atunci să mai taie câțiva copii de pe listă iar doamna preoteasă mi-a zis, ”Lasă că celor de acolo le este mult mai greu decât nouă”. Acum lor le este cel mai greu așa că trimiteți-le un gând bun sau o încurajare, contează. Elisabeta este prima din stânga”.

Fetița de 8 ani a unui preot din Brașov a murit, după ce s-a izbit într-un utilaj agricol cu bicicleta

Apropiații preotului au lansat un apel, pe Facebook, pentru a ajuta familia îndurerată:

“A ieşit la joacă cu alţi frăţiori de-al ei şi cu un copil din vecini şi se plimbau cu bicicletele. Ea nu a mai putut opri bicicleta şi a intrat într-un utilaj agricol, care i-a produs o hemoragie internă.

Familia a sunat la 112, iar părintele a luat-o în maşină şi s-a întâlnit cu ambulanţa pe drum. Cunosc foarte bine această familie pentru că am avut-o elevă şi pe fata cea mare, Parascheva. Am avut bucuria să o am elevă şi pe Elisabeta.

Era un copil extraordinar, plin de viaţă, care ştia să-şi antreneze tot timpul colegii la joacă, ştia să socializeze atât de bine cu ei şi când lipsea de la şcoală toată clasa întreba de ea. Între copii mai sunt mici conflicte, dar vis-a-vis de Elisabeta, nimeni, niciodată nu a avut ceva de reproşat.

Colegii o iubeau şi eu o iubeam, era elevul meu din prima bancă, un copil foarte bun. Era minunată, ca un fluturaş, tot timpul îi spuneam că e ca un fluturaş pentru că venea îmbrăcată în rochiţă şi zburda în curtea şcolii.

Era ca un înger, nu ne-am gândit niciodată că va fi un înger atât de iubit, încât să fie chemată atât de devreme. E tragic, toţi fraţi întreabă de Eta, când vine Eta, iar părinţii încearcă să le explice că s-a dus la cer, iar ei să-şi ridice ochişorii spre cer ca să o vadă. Fraţii cei mari realizează ce s-a întâmplat şi sunt distruşi.

Toată familia este distrusă. Asistenţii de la Ambulanţă au resuscitat-o însă fără rezultat, Elisabeta a decedat. Părintele spuse că şi-a dat duhul în braţele sale’”, a declarat Gabriela Bălan, învăţătoarea fetiţei.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.