Media

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Jador: “Eram în stare să renunț la familia mea pentru el”

Ella a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Jador, însă relația lor s-a terminat cu multe certuri și lacrimi. Fosta concurentă vorbește și acum despre relația lor și spune că nu îl poate uita pe Jador, deși era dispusă să facă orice pentru el.

De ce s-au despărțit Ella și Jador

Jador și Ella au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, însă relația lor nu a rezistat după ieșirea din competiție. Cei doi au luat decizia de a porni pe drumuri separate, deși se iubeau și avea sentimente puternice.

Ella a mărturisit că nu mai putea suporta comportamentul artistului. Jador era extrem de gelos și o făcea de râs în public de multe ori, pentru a atrage atenția celor care îl urmăreau. Când se vedea în fața camerelor, acesta se schimba complet și avea o altă atitudine față Ella, deși în privat se comporta frumos cu ea și îi arăta ce simte. Ea ar fi fost capabilă să renunțe și la familie pentru el, dar nu a fost să fie.

„A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc. Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii, de exemplu” a mai povestit Ella.

Ella nu îl poate uita pe Jador

Cât timp a fost la Survivor, Ella l-a susținut mult pe Jador și își dorea ca el să câștige competiția, pentru că știa cât este de ambițios. Ea a mărturisit că încă are sentimente pentru el și că îi este dor de nebuniile care mereu l-au caracterizat.

Ella de la Puterea Dragostei spune că este convinsă că și Jador a iubit-o și că între ei a fost vorba despre o iubire sinceră. Dacă stă să se gândească la tot ce a fost între ei, poate spune că a fost o legătură specială între ea și Jador, care cu greu s-a rupt, din cauza geloziei și a neînțelegerilor.

„Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune… Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât”, declarat Ella de la Puterea Dragostei.

Jador este complet îndrăgostit în acest moment, dar nu de Ella, ci de Georgiana. Cei doi au avut o relație în urmă cu ceva timp, dar acum nu mai pot fi împreună din cauză că tânăra nu acceptă că Jador este artist și stă în compania altor fete.

Comments are closed.