Media

Emily Burghelea va avea o fetiță. Maniera inedită prin care vedeta a făcut anunțul

Emily Burghelea a anunțat în direct, la Teo Show, care este sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec. Fosta concurentă de la Bravo ai Stil este însărcinată în 7 luni.

La doar 22 de ani, Emily Burghelea este însărcinată pentru prima oară. Deși ar fi vrut ca sexul bebelușului să fie o surpriză, aflată la naștere, însă nu a mai avut răbdare și a mers la ecograf ca să vadă dacă are o fetiță sau un băiețel. Emily a recunoscut că a cedat și presiunilor părinților săi, care și-au dorit să știe dacă vor fi bunici de fată sau de băiat.

Emily Burghelea surpriză inedită: o piesă pentru fetița sa

Ca să fie un anunț cât mai special, Emily a decis să facă publică informația în emisiunea Teo Show de la Kanal D. Și nu a anunțat oricum, ci prin intermediul unei piese pe care o interpretează chiar ea.

Pentru melodie a filmat și un videoclip, care a fost realizat în doar 4 ore. În videoclip, Emily Burghelea, o împătimită a modei, s-a îmbrăcat foarte cool, iar burtica îi este pictată.

“Băiețel sau fetiță? Stiu ca sunteti curiosi si vreti sa aflati daca in pieptul bebelusului nostru bate o inimioara de fetita sau una de baietel asa ca v-am pregatit o Mega Surpriza! Desi eram hotarati sa aflam la nastere ce o sa fie, am cedat insistentelor celor din jur…mai ales a parinților care voiau neaparat sa stie! AM AFLAT!”

După ce a publicat acest mesaj pe Instagram, frumoasa vedetă a apărut la Teo Show de la Kanal D și a difuzat videoclipul piesei realizate în colaborare cu Bibanu. Peste doar 2 luni, Emily, care a fost asistentă la Acces Direct, va naște o fetiță.

Soțul lui Emily Burghelea a mărturisit că a și visat-o pe fetița lui și că i-a visat chiar și numele: “Am visat că e foarte frumoasă și i-am visat și numele!”

Emily Burghelea

Emily Burghelea

“Se mișcă exact în momentul în care atingem burtica, mi se pare fabulos. Am așa niște emoții. Aș vrea să nasc în apă, dar nu știu exact unde voi putea face acest lucru. Ne gândeam chiar să merge în America”, a declarat Emily Burghelea.

Emily Burghelea este căsătorită de doar câteva luni cu tatăl bebelușului ei, pe numele Andrei. Bărbatul nu și-a arătat, însă identitatea, fiind prezent pe Instagram doar sub numele de: Iubitul lui Emily.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Leave a reply

    Adresa ta de email nu va fi publicată.