Media

Emisiune nouă la Antena 1 prezentată de Răzvan Fodor. Când are loc premiera

După Burlacul, Răzvan Fodor trece la cârma unei noi emisiuni din grila Antena 1. Este vorba despre un show care se numește Alpha Kids și care are premiera sâmbătă, 3 iulie 2021, la orele 10.00. Alpha Kids este un show cu și despre copiii din noua generație.

Răzvan Fodor prezintă Alpha Kids la Antena 1

Răzvan Fodor este cel care se va afla la cârma emisiunii Alpha Kids de la Antena 1. Fiecare ediție va aborda subiecte inedite pentru cei mici, care vor avea ocazia să își spună părerea. Ce este căsătoria? Ce este maturitatea? De ce se despart oamenii?, sunt doar trei dintre întrebările pe care Răzvan le-a pregătit pentru Alpha Kids.

Emisiune nouă la Antena 1 prezentată de Răzvan Fodor. Când are loc premiera

Iată ce spune vedeta de televiziune despre acest nou format!

Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de importantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați, a spus Răzvan Fodor.

Alpha Kids este un show care pune în valoare copiii născuți în secolul XXI. Emisiunea va fi difuzată săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă, la Antena 1, începând de la orele 10.00.

Copiii vor avea ocazia să-și spună părerea despre tot felul de subiecte și probleme cu care, deocamdată, datorită vârstei, nu se confruntă. Asta nu înseamnă că nu au o părere formată și argumente cu care să o susțină.

Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare!, a mai spus Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a încheiat show-ul Burlacul și continuă cu Alpha Kids. Ultima ediție de Burlacul din acest sezon a fost difuzată joi, 1 iulie 2021.

Comments are closed.