Știri externe

Emisiune specială Oprah cu Prințul Harry și Meghan Markle

Oprah va avea o emisiune specială, în care vor fi invitați Prințul Harry și Meghan Markle. Episodul special „Oprah cu Meghan și Harry” va dura 90 de minute și va fi difuzat în rețeaua CBS, pe 7 martie.

CBS a transmis că Meghan va discuta despre cum a fost să „pășească în viață ca regal” și despre cum „gestionează viața sub presiune publică intensă”. Oprah a anunțat că va ține interviul la doar o zi după ce cuplul a dezvăluit că așteaptă al doilea copil .

Prințul Harry și Meghan Markle, interviu „intim” cu Oprah

Se pare că interviul va parcurge viața lor, de la ultima sarcină și căsătorie până la ieșirea din familia regală .

Prințul Harry și Meghan Markle vor face o serie de dezvăluiri potențial jenante din conversația de primăvară de 90 de minute, la care cuplul a fost de acord, în ciuda insistenței lor că mass-media își respectă intimitatea.

Emisiunea „Oprah cu Meghan și Harry”, va fi difuzat pe rețeaua americană CBS pe 7 martie și se va concentra în primul rând pe ducesa de Sussex care va discuta „totul, de la pășirea în viață ca regală, căsătorie, maternitate, și modul în care gestionează viața sub presiune publică intensă ”.

Prințul Harry se va alătura apoi soției sale în fața camerei, iar cei doi vor vorbi despre decizia lor de a se muta în SUA după Megxit și despre „speranțele și visele lor pentru familia lor în expansiune”, a dezvăluit un purtător de cuvânt al CBS.

Emisiunea va aduce și noi informații despre ruptura raportată a lui Harry cu membrii familiei regale, inclusiv fratele său, prințul William, ar putea fi difuzate pentru lume.

Ar fi, de asemenea, prima ocazie a lui Harry de a discuta public după Megxit.

Dacă decizia lui Meghan și Harry de a înregistra un interviu va fi văzută ca surprinzătoare, alegerea lor pentru Oprah nu este dată de prietenia lor strânsă cu gazda TV, care a fost invitată la nunta din 2018 din Londra și trăiește acum la doar o mică distanță de conacul Montecito de 14,5 milioane de dolari.

Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

Acest interviu va fi probabil cel mai sincer al cuplului de până acum, cu o declarație a CBS care promite că Meghan și Harry vor deschide despre o varietate de subiecte fierbinți. Este probabil cel mai semnificativ material din ianuarie 2020 și până acum.

„Winfrey va vorbi cu Meghan, Ducesa de Sussex, într-un interviu larg, acoperind totul, de la pășirea în viață ca regală, căsătorie, maternitate, muncă filantropică până la modul în care se ocupă de viață sub o presiune publică intensă”, a scris CBS.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.