Media

Emisiuni TV toamnă 2021. Cele mai tari show-uri care încep curând

Posturile de televiziune din România au anunțat grila de toamnă. După o vacanță lună, românii sunt așteptați în fața ecranelor cu show-uri de talente, divertisment, cu muzică și voie bună. Vă prezentăm cum arată grila de toamnă de la Antena 1 și Pro Tv.

Emisiuni TV toamnă 2021

Antena 1 aduce în atenția telespectatorilor mai multe show-uri deja îndrăgite, dar vine și cu noutăți. Astfel, din această toamnă, Intact aduce în prime time: Asia Express, iUmor, X Factor, Stand-up Revolution și Prețul cel bun.

De asemenea, fanii acestui post de televiziune vor avea parte de un nou sezon al serialului Adela.

Cele mai iubite emisiuni de la Antena 1 revin pe post cu forțe proaspete. Este vorba despre matinalul Super Neața cu Răzvan și Dani, emisiunea de după-amiază, Acces Direct, dar și un nou sezon de Mireasa – reality show matrimonial prezentat de către Simona Gherghe.

Așa cum v-ați dat seama, noutățile din această toamnă, la Antena1 sunt: Stand-up Revolution și Prețul cel bun. Prima, după cum îi spune și numele, este o emisiune dedicată comedianților, care îi va avea prezentatori pe Ilona Brezoianu și pe Șerban Copoț. În juriul emisiunii vor fi Dan Badea, Vio, Teo și Costel.

Prețul cel bun debutează la Antena 1 avându-i prezentatori pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Este o emisiune creată după formatul The price is right.

Grila de toamnă de la PRO TV

Și fanii postului de televiziune PRO TV sunt așteptați din toamnă cu multe surprize. Revine serialul Vlad, emisiunea Masked Singer care de data aceasta se va difuza în zi de joi, și nu vinerea ca în primul sezon, dar și Las Fierbinți care va fi difuzat trei zile pe săptămână: lunea, marțea și joia de la 20.30.

Miercurea va fi difuzată emisiunea Visuri la cheie, dar și show-ul Pe bune?! cu Andi Moisescu.

Noutatea din această toamnă este emisiunea SuperStar România, al cărui debut este pe 10 septembrie. Show-ul va fi difuzat de două ori pe săptămână, respectiv vinerea și sâmbătă. În juriu vor fi: Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla s Dreams.

O altă noutate este că Oana Cuzino a plecat de la Pro TV, iar în locul său este Mihaela Bilic care va prezenta emisiunea Doctor de bine, în fiecare dimineață, la Știrile Pro TV.

Comments are closed.