Media

Era programat la biopsie, dar s-a anulat. Vestea pe care medicii i-au dat-o lui Florin Răduță

Soarta i-a surâs lui Florin Răduță care a primit o veste surprinzătoare din partea medicilor. Artistul care se chinuie de mai mult de șapte luni cu o boală grea, simte că, în sfârșit, rugăciunile i-au fost ascultate. Tumora de la stomac a dispărut ca prin minune. Florin era programat la biopsie, dar nu a mai fost nevoie.

Florin Răduță a scăpat de tumora de la stomac

Biopsia trebuia să aibă loc pe 22 iulie, dar medicii au constatat că tumora s-a retras de la sine. Cu alte cuvinte, Florin Răduță nu va mai fi operat. Polipul s-a resorbit de la sine, fără niciun tratament, și artistul nu mai are nicio inflamație la nivelul stomacului.

După 7 luni de chin am un răspuns. Am înțeles că acel polip s-a format și starea mea de sănătate s-a înrăutățit extraordinar din cauza tratamentului pe care l-am luat. Polipul a fost descoperit acum o lună și jumătate și, se pare, că s-a resorbit miraculos de la sine, în acest timp, fără tratament. Nu mai există inflamație la nivelul stomacului și, se pare, că este foarte curat și nu își explică nimeni cum a trecut de la sine, când eu eram programat pentru biopsie. Nu mai există nici o inflamație sau polip. Dumnezeu e mare!, a anunțat Florin Răduță pe Facebook.

Florin Răduță le-a mulțumit celor care s-au rugat pentru el

Artistul le-a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru el și au fost alături de el în cea mai grea perioadă din viața lui. Florin Răduță a spus că medicii de la Spitalul Fundeni i-au prescris un tratament pe care trebuie să îl respecte. El trebuie să țină și regim, dar este optimist.

Câștigătorul celui de-al cincilea sezon de X Factor are doar 25 de ani și spune că, odată cu vestea că a dispărut tumora de la stomac, și-a găsit liniștea și că pentru el liniștea înseamnă fericire.

Florin Răduță a spus că medicul care se ocupă de el i-a explicat că se întâmplă rar ca o tumoră să se resoarbă în două luni de zile.

Comments are closed.