Media

Este oficial! Cătălin Scărlătescu are o nouă iubită

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai iubiți bărbați din showbiz-ul românesc. Celebrul chef de la emisiunea culinară Chefi la cuțtite are o mulțime de fani și atrage atenția ori de câte ori apare la TV. Dacă până acum ne întrebam cu toții de ce este singur, de ceva timp ne întrebăm dacă are o iubită. Sora lui l-a dat de gol și a confirmat zvonurile.

Noua iubită a lui Scărlătescu

În ultima vreme, se vorbește tot mai mult despre faptul că Chef Scărlătescu ar avea o iubită. Acest lucru nu a fost confirmat de bucătar, pentru că nu a vorbit deloc despre acest subiect, vrând probabil să-și țină în continuare viața departe de ochii curioșilor, așa cum a făcut mereu.

Acum, însă, sora lui l-a dat de gol. Ea este cea mai apropiată persoană pe care o are, care știe tot despre el și este mereu la curent cu ce se întâmplă în viața lui. Ea a recunoscut că relația lor este una frumoasă și speră că va avea un final fericit și chiar vor avea și copii.

Sora lui Cătălin spune că chef-ul este foarte încântat de noua lui relație și petrece mult timp cu iubita lui. Ea asigură că este ceva serios și că sigur va evolua așa cum trebuie.

„Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia la emisiuni și la filmări cu el, peste tot.

M-aș bucura enorm (n.r. – ca ei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a spus sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Iubita lui Scărlătescu este cu 18 ani mai tânără

Sora lui Scărlătescu a recunoscut că, într-adevăr, noua lui iubită este mai mică decât el. Totuși, a subliniat faptul că tânăra este foarte matură pentru vârsta ei, iar Cătălin foarte copilăros, deși are 49 de ani. Astfel, se completează perfect și fac ca vârsta să fie doar un număr, care nu contează deloc.

„Nu (n.r. – nu crede că diferența de vârstă contează), vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”, a continuat Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu.

Se tot zvonește că noua iubită a chef-ului ar fi Doina Teodoru, fosta concurentă de la iUmor. El a postat o fotografie cu ea în urmă cu ceva timp, dar nu a dat mai multe detalii. Totuși, fanii au reacționat și au ajuns la această concluzie. Nici sora lui Cătălin nu a spus numele exact al tinerei care i-a furat inima fratelui ei, dar nici nu a negat ce se vorbește prin showbiz.

Comments are closed.