Media

Este oficial! Pepe are o nouă iubită. Cine este tânăra cu care s-a sărutat în văzul tuturor

Pepe și Raluca Pastramă sunt deja istorie în ceea ce privește viața de cuplu. Cei doi s-au separat deja de mai multe luni și nici vorbă de vreo împăcare, după ce au trecut prin atâtea momente neplăcute în preajma divorțului. Deși nu au spus nimic oficial, despre cei doi se spune că ar avea alte relații. Totuși, Pepe a fost cel mai curajos, care s-a sărutat cu noua iubită în văzul tuturor.

Pepe se iubește cu o tânără make-up artistă

Pepe a reușit să treacă peste despărțirea de Raluca Pastramă și trăiește totul acum la intensitate maximă. Se ocupă de creșterea fetițelor lui, petrece mult timp cu cele mici și își ia în continuare în serios rolul de tată, dar nu uită nici de el și de nevoile lui. Latino lover-ul are o nouă relație și, chiar dacă nu a oficializat-o până acum, a sărutat-o pe frumoasa iubită în văzul tuturor.

Pepe a fost surprins în urmă cu ceva timp alături de Yasmine, o frumoasă domnișoară, de profesie make-up artist. Cei doi au petrecut împreună la un local de fițe din Herăstrău și erau foarte apropiați, dar nu au făcut niciun gest exact atunci. Ulterior, întrebat dacă este într-o relație, Pepe a spus că este în tatonări cu cineva, dar nu a dat prea multe detalii.

Lucrurile au evoluat rapid între ei și deja nu se mai ascund. Pepe și șatena misterioasă s-au sărutat în văzul tuturor la un eveniment. Au dat frâu liber sentimentelor și nu s-au mai ferit de nimeni, semn că relația deja este una serioasă și au ales un mod subtil, dar perfect de a o oficializa. Cei de la Spy News au surprins mai multe momente tandre între cei doi.

Pepe mai vrea copii

Deși a trecut prin două divorțuri deja, Pepe nu se ferește de căsătorie. Dacă va cunoaște pe cineva potrivit, în care să aibă încredere, vrea să ajungă din nou în fața altarului. Mai mult, dacă lucrurile merg bine, nu exclude nici posibilitatea de a mai avea copii. Chiar dacă a suferit mai mult dezamăgiri, încă are încredere în femei și vrea să fie fericit alături de persoana potrivită, pentru că fostele relații au fost, pentru el, lecții din care a avut multe de învățat.

“De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie.

Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat Pepe.

Comments are closed.