Media

Eugen Cristea și Cristina Deleanu, totul despre cum au devenit cel mai longeviv cuplu din teatru. De ce nu au avut niciodată copii

Eugen Cristea și Cristina Deleanu sunt doi dintre cei mai iubiți actori români, care au scris istorie cu rolurile interpretate. Cei doi formează un cuplu de aproape 40 de ani, dar flacăra iubirii lor a rămas vie și acum și nimic nu o poate stinge. Totul despre secretul longevității lor, dar și despre lipsa unui copil în familie.

Cel mai longeviv cuplu din teatru

Eugen Cristea și Cristina Deleanu sunt unii dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. Au în spate zeci de ani de carieră și nici acum, după atâta timp, nu au putu renunța la scenă, pentru că nu iubesc nimic mai mult decât teatru și fanii care le dau putere de muncă.

Mai impresionantă decât iubirea lor pentru meserie este relația lor specială. Cei doi dezvăluie secretul căsniciei de succes, care durează de aproape 40 de ani. Împreună au evoluat, împreună au trecut prin multe greutăți, dar au rămas la fel.

Cei doi s-au cunoscut întâmplător, dar nu și-au mai putut lua gândul unul de la celălalt. Deși diferența de vârstă dintre ei este de 11 ani, actrița fiind cea mai mare, nu a fost niciodată o problemă pentru ei. Chiar dacă au mai existat cârcotași, nu i-au luat în seamă și și-au trăit frumos povestea de iubire.

Pe Cristina o încântă că soțul ei este mereu atent, mereu îi face surprize și o face să se simtă specială. Pe Eugen, în schimb, îl fascinează la soția lui că a rămas neschimbată, că are un suflet la fel de tânăr și că face orice pune pe ea să pară special și și-a păstrat eleganța de odinioară.

“Eu primesc flori de câte ori este nevoie, adică aproape în fiecare zi. Domnilor, pentru că ei sunt cei care se supun, nu sunt lucruri speciale, ţine de sufletul tău. Eu sunt mai des “te iubesc”, dar este mai mult omul faptelor decât al vorbelor. Mă simt ocrotită,” a spus Cristina Deleanu.

De ce nu a avut cuplul copii

Deși sunt un exemplu al iubirii perfecte și al unui mariaj de succes, nu au reușit să devină părinți. Este un subiect sensibil pentru ei, dar pe care îl abordează de dragul fanilor.

Cristina a mărturisit că și-au dorit să aibă copii, dar nu a fost să fie. Chiar dacă s-au iubit mult și au fost mereu împreună, nu au avut timpul necesar pentru a deveni părinți. Au muncit mult și încă o fac, și-au focusat atenție pe carieră și s-au dedicat în totalitate publicului.

Cât despre regrete, actrița spune că le simte uneori, dar nu face o tragedie din asta, pentru că nu a fost cea mai mare dorință aceea de a deveni mamă. Au mulți prieteni tineri, cărora le transmit gândurile lor exact ca propriilor copii și speră că au avut o influență pozitivă asupra acestora.

”Nu s-a legat, nu s-a pus problema. E parțial un regret. Întalnirea noastră a avut loc mai târziu. Eu nu am prea dorit sau nu s-a ivit. Eu de 58 de ani nu am concediu, am muncit foarte mult. M-am gândit de foarte multe ori. Eu am foarte mulți prieteni tineri și am lăsat ceva acestor tineri.”, a spus Cristina Deleanu.

 

Comments are closed.