Media

Eveniment important în familia lui Liviu Vârciu: “invit toți prietenii mei”

Emoții mari în familia lui Liviu Vârciu. Pregătirile pentru petrecerea de botez a băiatului său au intrat în linie dreaptă. Liviu și Anda fac echipă pentru a pune la punct fiecare detaliu. Băiețelul lor a fost botezat anul trecut, dar din cauza condițiilor pandemice, părinții lui nu au putut să organizeze și petrecerea de botez, la care să participe toți apropiații lor.

Liviu Vârciu se pregătește pentru cumătria băiatului său

Tăticul Liviu Vârciu este foarte emoționat și a spus că evenimentul va avea loc în luna septembrie. Pare mult până atunci, dar artistul și iubita lui vor să iasă totul perfect și au început deja să facă planuri pentru ziua cea mare.

Invitați la eveniment vor fi nume mari din lumea artistică și din showbiz, în general. Prietenul lui Liviu, Andrei Ștefănescu, Bella Santiago, colega lui Liviu de la Te cunosc de undeva, Jean de la Craiova și Pepe sunt câțiva dintre artiștii care vor fi prezenți la cumătrie.

Eu o să invit toți prietenii mei. Lângă mine au fost tot timpul de ziua mea, la botezul fetei, taraful Cleante cu Diana Matei. Îl am pe Jean lângă mine, am înțeles că va veni și Bella Santiago pentru că s-a legat o prietenie foarte bună la Te cunosc de undeva și eu și soțul ei suntem prieteni de șpriț și n-are cum să nu vină. Vor fi foarte mulți artiști. Acum eu n-am cum să-i opresc dacă vor să cânte o piesă să nu pună mâna pe microfon, a spus Liviu Vârciu.

Liviu și Anda Călin au doi copii împreună: o fetiță și un băiețel care a fost botezat în 2020. Din cauza pandemiei, părinții lui Matei nu au putut să organizeze o petrecere de botez așa cum se cuvine, și au amânat pentru anul acesta când condițiile sunt altele.

Potrivit lui Vârciu, nașii băiețelului sunt cei care au încreștinat-o și pe fetița familiei.

Comments are closed.