Media

Eveniment mare în familia Sterp. Mama Geta l-a dat de gol pe Culiță

Se fac pregătiri pentru un eveniment mare ce urmează să aibă loc în celebra și îndrăgita familie Sterp. În timp ce copiii sunt secretoși, mama Geta spune lucrurilor pe nume și așa se face că a apărut informația cum că urmează un botez în familie. Este vorba despre copilul lui Culiță și al Danielei Iliescu, băiețelul Milan, care va fi încreștinat peste câteva săptămâni.

Culiță Sterp se pregătește pentru botezul copilului

Dacă în urmă cu o lună a fost botezată micuța Carla, fata cea mare a mamei Geta, curând urmează și botezul băiețelului Milan. Mama Geta a răspuns fanilor de pe rețelele de socializare că botezul va avea loc în luna octombrie.

Atunci, Culiță și iubita lui Daniela vor face, cel mai probabil, și o petrecere de botez unde va fi invitată toată familia.

De când a născut, Daniela este topită după băiețelul ei. A fost o sarcină cu emoții mari pentru tânăra mamă, pentru că Culiță a fost plecat din țară câteva luni buni timp în care a participat la Survivor România. Când a aflat că emisiunea se va prelungi cu câteva săptămâni, Culiță a cerut să fie lăsat să plece acasă, pentru a fi alături de iubita lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru cuplul lor și pentru familie, Daniela dând naștere la câteva alte săptămâni după ce Culiță a ajuns acasă.

Artistul s-a întors în țară împotriva voinței mamei lui care spera ca el să fie marele câștigător al Survivor România, sezonul 2.

Când am văzut că s-au făcut cinci luni, am zis: aoleo, se naște băiatul meu! Mai ales în ultima lună, o visam pe Daniela. Am visat că a născut și că băiatul meu avea 7 ani și a venit la Survivor. Îmi statea gândul numai acasă. Nu mai puteam continua. Aici e premiul Survivor, la ea în burtă! Mama și-a dorit să vin cu trofeul acasă, dar a recunoscut și ea că trofeul meu e copilul, a spus Culiță când s-a întors acasă.

Totul e bine când se termină cu bine, iar acum familia Sterp s-a mărit, un motiv mare de bucurie pentru mama Geta.

Comments are closed.