Magazin

Evenimentele astronomice ale lunii iulie. Cum influențează zodiile cea mai lungă Lună Plină

Luna iulie vine cu o mulțime de evenimente astrologice, care mai de care mai importante. Fiecare astfel de mișcare produce efecte asupra noastră. Uneori putem simți că am pierdut controlul, însă de fiecare dată ne vom ridica și mai mult. Vezi ce presupune fiecare eveniment important al acestei luni.

Evenimentele lunii iulie

În a doua jumătate a lunii Iulie se aliniază cinci planete. Lucrul cel mai interesant este că vor fi aliniate în ordinea lor corectă față de soare: Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn. În această perioadă, oamenii au tendința de a fi mai visători, își fac planuri mult prea mari pentru a le putea duce la bun sfârșit și au parte de multe refuzuri. Totuși, orice ușă închisă ne va oferi o lecție și vom reuși să înțelegem care sunt, de fapt, cele mai mari probleme.

Vezi și: Zodiile care au parte de cumpene grele în Iulie. Norocul fuge toată luna de acești nativi

Unii dintre noi nu vor face față provocărilor, pentru că simt că lucrurile evoluează prea repede și nu pot ține pasul. Mai mult, pot să apară anumite riscuri pe care trebuie să ni le asumăm, deși poate, în unele situații, nu ar fi de datoria noastră.

Acest eveniment ne va aduce o mulțime de vești bune. Vom fi mai plini de viață decât niciodată și vom face tot ce putem pentru a avea mereu activitate. Vrem ceva nou, ceva ce n-am mai trăit, pentru că ne-am săturat de rutină și deja ne plictisesc activitățile obișnuite.

Trebuie să analizăm îndeaproape lucrurile pe care le avem de făcut în această perioadă. Pe cât de entuziasmați suntem, pe atât de predispuși la eșec am devenit.

Vom fi mai atent la persoana de lângă noi. În ultima perioadă i-am neglijat pe cei din jur și acum am observat că și atitudinea lor începe să se schimbe, ceea ce nu ne face deloc pe plac. Totuși, unele relații de iubire se pot sfârși odată cu acest eveniment astrologic. Prioritățile noastre se schimbă, iar intuiția este din ce în ce mai puternică. Ne dăm seama mai ușor de pericol și începem să fim preventivi.

Cele mai importante mișcări ale lunii iulie

Pe 13 Iulie are loc cea mai mare Lună Plină din an. După acest eveniment, ne vom concentra mai mult pe partea sentimentală, unde credem că avem ceva lipsuri și că este cazul să luăm măsuri. Poate fi vorba de o poveste de iubire intensă, posibil de scurtă durată, care se aprinde asemenea unui foc de paie și este transformatoare la nivel interior, emoțional și afectiv.

Nu ne mai așteaptă schimbări majore, ci liniște și încredere în ceea ce facem. Suntem tot mai aproape de punctul în care ne-am propus să ajunge și începem să culegem roadele muncii noastre.

În această perioadă suntem tot mai dornici de aventură și simțim nevoia să ieșim în evidență cu faptele noastre. Deși nu vom reuși mereu, orice laudă și apreciere ne fac să ne simțim mai bine și tânjim după atenția oamenilor.

Comments are closed.