Media

EXCLUSIV. Cum își educă Simona Hapciuc fiul. Multe persoane o critică pentru alegerile ei

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor. Fanii care o cunoșteau dinainte de participare la acest show sau cei care au cunoscut-o abia acum o susține necondiționat și cred despre ea că este o femeie foarte interesantă. Puțini știu că este și o mamă extrem de devotată, care ar face orice pentru fiul ei și care vrea să facă din el un om educat și bun.

Simona Hapciuc, mereu în compania fiului

Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor, este o mamă singură. Cu toate acestea, nu se plânge deloc și este foarte mândră de acest statut. Tânăra mămică este foarte atașată de copilul ei și între ei este o legătură cu totul și cu totul specială.

Este cunoscută povestea de viață a Simonei, care nu a avut niciodată o familie fericită și s-a descurcat singură de la o vârstă fragedă. Fiul său a avut parte de un destin asemănător, pentru că niciodată nu și-a cunoscut cel de-al doilea părinte. Tatăl său nu a fost niciodată interesat de copilul lui, așa că nici Dimitrie nu simte nevoia de o prezență masculină în viața sa.

Cel mic este mereu cu mama lui, iar aceasta își joacă perfect și rolul de tată. Simona crede că lui Dimitrie i se pare normal să aibă doar un părinte, atâta timp cât a văzut aceeași situație și la mama lui.

“Nu știe semnificația cuvântului tată. Nici eu nu am tată, deci nevăzându-mă pe mine in situația de copil al unei părți masculine, probabil că i se pare normal să fiu doar eu.”, a declarat Simona Hapciuc pentru FRESH 24.

Simona Hapciuc își ferește copilul de tehnologie

Simona Hapciuc îi dedică mult timp copilului său. Cel mic merge cu ea peste tot, pentru că mama sa îl implică în toate activitățile la care ea ia parte. Dimitrie merge cu Simona la cumpărături, la salonul de înfrumusețare, chiar și la restaurant sau le emisiunile televizate la care este invitată.

Simona crede că atenția pe care i-o acordă celui mic îl va transforma într-o persoană educată și iubitoare. Mai mult, ea a mărturisit că multe persoane o blamează că se complică prea mult și nu îi găsește alte activități celui mic atunci când ea are ceva de făcut.

Fosta Faimoasă crede că tehnologia nu ar trebui să se numere printre preocupările unor copii de vârstă fragedă, așa că preferă să petreacă mai mult timp cu el, decât să-l uite în fața televizorului sau pe alte dispozitive. Frumoasă mămică a mărturisit că a avut primul său telefon abia la vârsta de 16 ani, lucru ce nu a afectat-o deloc, din contră.

“În primul rând este greu să fii părinte, mai ales dacă vrei să fii unul 100% implicat și să îi refuzi accesul la tehnologie cât mai mult. Multe persoane mă blamează pentru că prefer să îmi fie mai greu cu el, decât să îl las 1h la TV, dar eu sunt destul de mult anti-tehnologie la vârste fragede și tocmai asta cred că face din Dimitrie un copil educat și cuminte, faptul că a avut parte de atenția mea și l am implicat în toate activitățile mele. Noi mergem la sală împreună, la cumpărături împreună, la salon împreună, la restaurant… pur și simplu peste tot, asta l a ajutat și să fie foarte sociabil și matur.”, a adăugat Simona.

Comments are closed.