Media

Exclusiv! Mariana Cojocaru a ajuns la sapă de lemn, soțul i-a luat toți banii

Mariana Cojocaru, una din cele mai cunoscute astroloage din România, a avut mari probleme cu fostul ei soț. Acesta era și managerul ei și se asigura de prezențele ei la diverse emisiuni, dar și de gesționarea banilor pe care-i făcea din astrologie.

Mariana Cojocaru a rămas fară bani

Mariana Cojocaru falimentată de propriul soț

Mariana Cojocaru falimentată de propriul soț

Imediat după ce problemele în căsnicie au început să apară, soțul Marianei Cojocaru i-a blocat aparițiile la televiziuni. I-a închis toate ușile în nas. Divorțul a fost unul foarte greu pentru că ei făceau totul împreună, a fost nevoită ca nu rămână în stradă să-și despăgubească soțul pentru a putea păstra casa făcută din munca ei.

A ascuns multă vreme problemele din căsnicie și nici acum nu vorbește prea des despre asta de frică că fostul soț se va răzbuna din nou pe ea.

A fost nevoie de un proces îndelungat ca Mariana Cojocaru să-și facă dreptate. Într-un final fericit instanța a acceptat dovezile aduse de Mariana și a admis cererea ei ca 85% din casă să fie despăgubită de soțul ei, iar ea să-i dea acestuia 15%.

În toți anii de divorț și probleme grave Mariana a încercat să-și câștige existența prin apariții la TV plătite și prin consultații astrologice.

Copiii ei au susținut-o pe deplin pe Mariana pe tot parcurul despărițirii și procesului.

Acum este o femeie liberă, nu mai depinde de soțul ei și încet revine cu aparițiile la TV și și-a putut relua și activitățile de la cabinetul său de astrologie.

“Eram intr-o relatie in care nu comunicam absolut deloc. Si imi gasisem refugiul in copii si in munca. Cu toţii suportam multe lucruri pana cand se fac copiii mari. Eu am fost cea care a luat decizia, eu am zis stop-joc, pentru ca nu mai putea functiona relatia aşa.

Sunt de sapte ani divortata, dar relatia se stinsese de mai mult timp. M-am eliberat dintr-o casatorie care nu era tocmai inspirata. Imediat mi-am recapatat bucuria de viata”, a povestit Mariana Cojocaru despre divort.

Comments are closed.