Știri

Există speranță. Fata cu părul albastru-considerată eroină într-un accident din Capitală

Un incident nefericit a scos la iveală faptul că merită să avem optimism și încredere în umanitate. Cel puțin aceasta este părerea celui care a prezentat public, la cald, ce s-a întâmplat după ce o femeie a fost lovită de o mașină pe o stradă din Capitală. În centrul poveștii nu este victima, ci toți cei care au intervenit să o salveze. De departe, bucureșteanul care a relatat întâmplarea, a fost impresionat de o tânără cu părul albastru care a stat lângă victimă până la venirea salvatorilor.

Fata cu părul albastru i-a redat speranța în umanitate

Un bărbat a surprins un accident rutier din Capitală și tot ce avea să se întâmple până la transportarea victimei la spital. Într-o postare pe Facebook, Mihai Străulescu s-a arătat impresionat de modul în care au intervenit salvatorii și mai ales de o tânără cu părul albastru despre care avea să afle că era asistentă medicală.

La noi astăzi a fost un accident! Foarte grav! Ei bine, s-a întâmplat în România! Țara asta a nimănui, unde totul merge prost! Și unde ni se spune în orice moment că nu mai avem nicio șansă! Accidentul s-a întâmplat la ora 12.55, in Strada Preciziei! Cu câteva minute înainte, o fată a intrat în showroom. Mi-a atras atenția că avea părul vopsit în albastru! O puștoaică in trend, mi-am zis. Peste câteva minute am auzit bubuitura! Am crezut inițial că s-au lovit două mașini. Am ieșit, pe stradă țipa o femeie. Țipăt de groază! Am paralizat cu toții! Și acum să vedeți continuarea…, a scris bărbatul pe Facebook.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Fata respectivă a stat ghemuită lângă victimă câteva minute până când la fața locului a ajuns un echipaj SMURD.

Ce a vrut să transmită autorul postării este că deși accidentul a fost grav, a avut un final fericit datorită promptitudinii, profesionalismului și omeniei de care au dat dovadă toți cei implicați.

La 12.57 am sunat la 112. In maxim un minut terminasem de vorbit cu toți, Dispecerat, Poliție, Smurd. Peste încă un minut a apărut primul polițist care a oprit circulația. La 8 minute de la apel sosea Smurdul! 8 minute, in condițiile unui trafic infernal! In tot acest timp fata a stat cu victima și i-a susținut capul! I-a vorbit, a linistit-o, a predat-o celor de la Smurd… După aceea am aflat că era asistenta medicală, se arată în postarea lui Mihai Străulescu.

În încheiere, bucureșteanul i-a rugat pe cei care citesc postarea să închine un pahar în cinstea eroinei cu părul albastru și a ținut să precizeze că iubește România și oamenii ei.

Comments are closed.