Media

Expertiza psihiatrică: agresoarea Mirelei Vaida a acționat cu discernământ

Expertiza psihiatrică în cazul femeii care a intrat în platoul Acces Direct peste Mirela Vaida și a aruncat cu un bolovan înspre ea, a avut discernământ în timpul comiterii faptelor. Femeia urmează să fie pusă sub acuzare.

Agresoarea Mirelei Vaida avea discernământ

Femeia care a intrat peste Mirela Vaida în platou, în timpul emisiei live Acces Direct, și a aruncat cu un bolovan spre ea, a fost supusă unei expertize psihiatrice. Investigația a arătat că ea avea discernământ în momentul comiterii faptei.

După ce a fost imobilizată de către cei din platou, femeia a continuat cu amenințările la adresa Mirelei Vaida. Țipa și zicea că doamna Vaida trebuie să-i dea 300 de milioane. Nu se potolea. Era agitată, au povestit cei care au imobilizat-o pe femeie imediat după comiterea faptei.

În timpul atacului, femeia striga la Vaida să-i dea banii, că dacă nu o va omorî. A fost o zi cruntă pentru prezentatoarea TV și pentru colegii ei de la Acces Direct. Mirela Vaida a declarat că a rămas cu traume. De altfel, următoarea zi a apărut plângând la TV, și a spus că se teme pentru siguranța și viața ei.

Filmul agresiunii din platoul Acces Direct

Se pare că agresoarea a intrat pe o ușă din spate, care era nepăzită, angajații folosind-o pentru ieșitul la țigară. Femeia era dezbrăcată și avea în mână un bolovan pe care l-a aruncat spre Vaida. O fracțiune de secundă și prezența ei de spirit au scăpat-o pe Mirela de o tragedie, întrucât s-a ferit la timp.

Conform unor surse judiciare, se pare că agresoarea ar fi avut treabă cu Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, și a confundat-o cu Mirela Vaida.

La un moment dat, Vaida a spus că nu crede că agresoarea avea discernământ, dar iată că expertiza psihiatrică demonstrează contrariul.

Personal, revăzând luni la rece imaginile filmate atât în platou, de către cameramani, după ce femeia în pielea goală a pătruns în studio, dar şi cele de pe camerele de supraveghere din afara clădirii, pot spune cu certitudine că a fost unul dintre cele mai grave evenimente petrecute într-un studio de televiziune în ultimii ani, a declarat pentru evz.ro Sorin Ovidiu Bălan.

Mirela Vaida a declarat că ar trebui ca lumea să înțeleagă că ea este doar o prezentatoare TV și că nu este emisiunea ei și nu ea decide subiectele abordate în timpul emisiei.

Comments are closed.