Știri

UPDATE: Explozie și un nor mare de fum în Constanța, la o zi după tragedia de la rafinăria Petromidia

După tragedia de la Rafinăria Petromidia, o nouă explozie urmată de o coloană densă de fum s-a înregistrat în Constanța, în zona Palas. Coloana de fum gros este vizibilă de la kilometri distanță și a fost emis mesaj RO-Alert.

Din primele informații se pare că este vorba de un incendiu la o fabrică de aluminiu, pe strada Industriala 7, iar martorii care au sunat la 112 au relatat că înainte de izbucnirea focului s-ar fi auzit 3 explozii.

ACTUALIZARE 17.00: ISU Constanța a transmis că nu sunt victime. Numărul echipajelor de intervenție au fost suplimentate. Nouă mașini de stingere acționează pentru stingerea incendiului. La fața loculului sunt și două autoscări, trei echipaje SAJ si două SMURD.

Având în vedere degajările mari de fum, a fost transmis și un mesaj RO-ALERT către populație. Potrivit pompierilor, arde o magazie în care se afla carton bituminos.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Populația din Constanța este sfătuită să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona incendiului. În zona industrială Constanța sunt degajări mari de fum și noxe, astfel că oamenii sunt sfătuiți să închidă geamurile.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale ale ISU Dobrogea – Palas și Port și un echipaj SMURD, potrivit Realitatea Plus. Purtătorul de cuvânt al ISU a declarat la Realitatea Plus că nu poate preciza dacă sunt sau nu victime.

Polițiștii și jandarmii au înconjurat perimetrul deoarece este pericol de explozie!

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.