Media

Faimoșii, mesaje din partea familiei drept recompensă. Cine a fost “mamă” pentru Zanni

Faimoșii au reușit performanța de a câștiga jocul de comunicare, motiv pentru care care fiecare concurent din echipa roșie a primit drept recompensă șansa de a vorbi cu cei de acasă, respectiv cu mamele lor. Un moment emoționant a fost când Zanni a primit un mesaj de la o persoană dragă, deși nu s-ar fi așteptat la nimic, având în vedere că se află într-o situație specială.

Zanni, mesaj emoționant de la Antonia

Faimoșii au fost norocoși și au luptat foarte bine pe teren, obținând un scor de 10 la 5. Pentru victoria lor, au primit drept recompensă o mulțime de fructe proaspete, cu care s-au delectat din plin, dar și un premiu extrem de important pentru ei. Astfel, ei au avut ocazia de a vorbi cu cei de acasă, respectiv cu mamele sau figurile materne din viața lor.

Zanni are o situație specială, având în vedere că până acum câțiva ani a locuit într-o casă de copii și niciodată nu a avut o familie. Cea care și-a luat rolul de mamă pentru Zanni de la Survivor a fost Antonia, iubita lui Alex Velea, care i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Ea l-a încurajat și l-a sfătuit să nu mai fie așa de impulsiv, să se controleze mai bine și să lupte așa cum trebuie, pentru că toată viața a fost un luptător. Toate gândurile bune s-au îndreptat către Zanni, ceea ce l-a emoționat pe Faimos până la lacrimi. Faimosul a spus că pentru el o mamă înseamnă cineva care îl susţine şi care îl acceptă aşa cum este, semn că s-a integrat bine în familia Velea.

„Te pupăm, ne este foarte dor de tine, te urmărim cu sufletul la gură. Să fii puternic şi să nu mai reacţionezi la primul impuls, ştiu că vă este greu. Viaţa ta fost o luptă, aşa că ce e concursul ăsta pentru tine? Ne dorim să câştigi şi să fii puternic aici (arată spre cap) şi să nu pierzi ce ai aici (arată spre inimă). Te pupăm şi te iubim şi să ştii că ai o familie acasă, care te aşteaptă. Te salută Dominic şi Akim! (n.r. băieţii ei şi ai lui Alex Velea)”, i-a transmis Antonia lui Zannidache.

Comments are closed.