Știri

Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, lovită de o nouă tragedie. Tatăl artistei a plecat din această lume

Maria Macsim Nicoară a fost una dintre cele mai cunoscute artiste de la Operă. Celebra mezzosoprană a plecat dintre noi de aproape un an, după ce a suferit un accident casnic. Familia a suferit mult după această pierdere mare, dar se pare că a fost lovită de o altă tragedie: tatăl artistei a plecat și el la Ceruri.

Mezzosoprana Maria Nicoară și-a reîntâlnit tatăl

Mezzosoprana Maria Macsic Nicoară a avut un destin tragic. În urmă cu aproape un an, în preajma sărbătorilor de iarnă, a plecat din această lume, după luni întregi de chin. Artista a suferit un accident casnic care i-a fost fatal, după ce 8 ore a stat în agonie și nimeni nu a ajutat-o cu nimic.

O nouă tragedie a lovit familia regretatei artiste. Tatăl acesteia a plecat și el din această lume, după ce a suferit mult după moartea fiicei sale. Bărbatul avea 80 de ani și ultimele luni au fost un chin pentru acesta. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile, pe 26 septembrie și a fost  înmormântat lângă fiica lui, la cimitirul „Sf. Petru și Pavel”.

Pe crucea bărbatului a fost lipită o fotografie cu fiica acestuia, din cauza căreia s-a și îmbolnăvit mai grav. După ce și-a pierdut fiica, acesta a slăbit foarte mult și starea lui de sănătate s-a înrăutățit și mai tare, iar organismul i-a cedat.

Nu s-a aflat adevărul în cazul mezzosopranei

Cazul mezzosopranei nu a ajuns nici acum la sfârșit și se pare că situația este din ce în ce mai dificilă. Principalul vinovat este considerat soțul acesteia, dar anchetatorii nu au ajuns la o concluzie clară nici după luni întregi de cercetări.

Elena, sora regretatei artiste, este convinsă că moartea acesteia nu a fost un accident și spune că fostul ei cumnat ar fi vinovat pentru decesul prematur al artistei. Aceasta acuză familia cumnatului ei că a sunat la ambulanță la opt ore după ce interpreta a căzut pe scări, timp în care starea ei s-a agravat.

Mai mult, femeia susține că bărbatul ar fi avut un scop pentru care a recurs la astfel de gesturi, pentru că mai avea o relație pe lângă soția sa. Aceasta i-ar fi spus surorii ei că nu se mai înțeleg din cauza acelei femei.

„Am discutat și cu ultima persoană cu care a discutat ea în seara respectivă și a spus că ea era încordată, agitată și și-a dat seama că e ceva.

De la început am avut semne de întrebare legate de modul în care s-a desfășurat, s-a petrecut accidentul. Ea îmi povestea plângând la telefon că are probleme cu soțul, că îi vorbește urât și că el are o relație”, spunea Elena la Acces Direct.

 

Comments are closed.