Media

Familia Sterp se pregătește pentru botezul lui Milan. Culiță a dat toate detaliile

Culiță Sterp se pregătește pentru botezul băiatului său. După o vară plină de evenimente la care a fost chemat să cânte, atât în țară cât și în străinătate, a venit vremea ca artistul să se ocupe de propriul eveniment și anume încreștinarea primului său copil.

Când va avea loc botezul lui Milan

Evenimentul este programat să aibă loc pe pe data de 21 octombrie, însă acum totul este incert din cauza situației din țară. Culiță nu știe dacă este bine sau nu să meargă înainte cu pregătirile, sau să amâne marele eveniment pentru la anul, când Milan va fi puțin mai mare.

Artistul a spus în cadrul unei emisiuni tv că la toate petrecerile de botez unde a cântat vara aceasta, copiii erau mai mari și că probabil părinții lor au amânat evenimentul fix din același considerente.

Botezul are loc acum, la sfârșitul lunii octombrie, pe data de 21. Având în vedere situațiile care s-au impus recent, nu știu dacă o să mai fie sau nu și ne-am gândit că în caz că nu se poate face, o să-l facem la anul când o să aibă copilul un an, pe 17 iunie, a spus Culiță Sterp la Kanal D.

Totuși, în speranța că lucrurile se vor așeza și evenimentul va fi posibil la finalul lunii octombrie, Culiță și Daniela au stabilit lista de invitați care nu vor fi mai mult de 200. Părinții lui Milan vor un eveniment la care să participe familiile lor și cei mai apropiați prieteni, un eveniment în care să se simtă bine cu toții.

Acesta este și motivul pentru care Culiță nu va cânta la cumătria băiatului său, fiind deja suficienți artiști pe lista celor care vor întreține atmosfera.

Ce surpriză i-a făcut Culiță Danielei Iliescu

De ziua Danielei Iliescu, Culiță i-a oferit un buchet imens de trandafiri roșii în semn de iubire și prețuire pentru cea care îi este iubită și mama copilului său. Daniela a fost încântată de gestul lui Culiță care se dovedește a fi un romantic incurabil. De altfel, ea a postat o poză pe contul ei de Instagram în care abia ține buchetul imens de trandafiri.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Daniela (@daniela.iliescu)

Daniela și Culiță au fost colegi de liceu, dar între ei nu a fost niciodată mai mult de o prietenie. Anii au trecut, ei s-au regăsit și s-au văzut cu alți ochi, iar acum trăiesc o poveste de dragoste completă, mai ales pentru că de curând a apărut și rodul iubirii lor: micuțul Milan.

Comments are closed.