Media

Fără Vocea României în 2021. Pro TV a anunțat oficial! Surprize mari pentru telespectatori

Încă un an fără Vocea României. Îndrăgitul show de televiziune va fi pus pe pauză și în 2021. În schimb, fanii postului de televiziune vor avea parte de noi surprize. În grila de prime-time a Pro TV va apărea SuperStar România și emisiunea matrimonială Căsătoriți pe nevăzute.

Vocea României scoasă din grila Pro TV anul acesta

Fanii show-ului de talente Vocea României trebuie să știe că emisiunea nu se regăsește în grila de toamnă a postului de televiziune. Anul 2020 a fost primul în care show-ul a fost pus pe pauză și nu s-au mai organizat preselecții din cauza pandemiei de coronavirus. Iată că nici în 2021 nu va mai fi Vocea României, însă cei de la Pro TV vin cu alte surprize pentru telespectatori.

Două noi show-uri vor intra în grila postului de televiziune. Este vorba despre concursul de talente SuperStar România și emisiunea matrimonială Căsătoriți pe nevăzute.

SuperStar România 2021

SuperStar România are la bază formatul internațional Idol care transformă oameni obișnuiți în superstaruri muzicale.

Filmările pentru SuperStar România sunt în plină desfășurare. Cei patru jurați sunt pregătiți să descopere talentele pe care vom avea ocazia să le vedem, cu toții, în primul sezon al show-ului. La masa juriului vor sta: Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla s Dreams.

Iată ce a declarat Smiley, chiar în timpul filmărilor:

Noi tocmai am început și mă bucur să fiu iar alături de Marius, dar și să lucrez cu Raluka și Carla’s. A deveni superstar nu e doar o joacă sau un exercițiu de imagine. Nu e ușor, dar până la urmă tot ce rămâne în istorie presupune un drum lung, greu și presărat de multe probe. Hai să ne bucurăm de muzică și să dăm României un SuperStar care să devină legendă, a mărturisit Smiley.

Căsătoriți pe nevăzute

Căsătoriți pe nevăzute apare la Pro TV din această toamnă. Este un experiment social, un format internațional care, iată, a ajuns și în România.

Emisiunea se adresează celor care nu au avut noroc în dragoste, dar nu și-au pierdut speranța că își vor găsi partenerul ideal.

Show-ul matrimonial are patru experți care îi vor ajuta pe concurenți să găsească persoana cu care sunt compatibili. Experții sunt: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relaţii şi Victor Toriani – psihoterapeut.

Comments are closed.