Media

Favoritul publicului de la Survivor România, implicat într-un accident rutier

Favoritul publicului de la Survivor România a fost implicat într-un accident rutier. Este vorba despre Albert Oprea, cel mai susținut concurent din echipa Războinicilor. Din fericire pentru el, evenimentul rutier a fost ușor, fără victime. Albert a fost lovit în spate de către un șofer neatent care nu a păstrat distanța regulamentară între autovehicule.

Albert Oprea implicat într-un accident rutier

Albert Oprea se îndrepta spre parc, unde voia să alerge. La un moment dat un șofer a intrat în spatele mașinii sale, dar nu a fost nimic grav.

Am ieșit la alergat. Prima oară m-a lovit cineva în spate, am făcut accident cu mașina. Nu e nimic grav, a spus fostul concurent de la Survivor, pe InstaStory.

Albert și-a propus să slăbească și să-și tonifice abdomenul. El a acceptat provocarea fostului său coechipier de la Survivor, Lucian Barbu care l-a îndemnat să facă sport până pe 28 august, iar la final să compare, să vadă cine a obținut cele mai bune rezultate.

Albert Oprea a fost cel mai susținut concurent de la Survivor România, cel puțin din echipa Războinicilor. A fost nominalizat de zeci de ori să plece acasă, dar întotdeauna a fost susținut de publicul telespectator.

Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești trigri din stânga și dreapta mea. Maria (Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine, a spus Albert Oprea în ziua eliminării.

Cu toate astea, Albert nu a reușit să ajungă în marea finală a competiției, fiind eliminat aproape de finală.

Comments are closed.